Publicitat
Política · 12 de Març de 2018. 22:20h.

Les dificultats de governar des de Bèlgica

La consellera d’Ensenyament admet que no està al corrent dels retards en la preinscripció escolar

Les dificultats de governar des de Bèlgica

Clara Ponsatí

L’exconsellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, ha reconegut aquest dilluns que no està al corrent dels retards que hi ha en la preinscripció escolar per al curs 2018-2019. El Departament d’Ensenyament va informar en un comunicat que els tràmits que normalment es feien al març, es traslladaran a la primera i segona setmana d’abril.

Preguntada per la seva opinió sobre “com s’ha gestionat des del 155 el calendari de preinscripció escolar del curs 2018-2019”, Ponsatí ha afirmat en una entrevista a Rac1 que “no tinc prou informació per emetre una opinió sobre això”.

L’exconsellera d’Ensenyament també s’ha referit a la situació de bloqueig de la investidura del president de la Generalitat per assegurar que “es tractaria d’investir un president que sigui el que la majoria parlamentària vol investir i no cedir al xantatge de la judicatura espanyola”. “Potser, el Parlament no està exercint com a Parlament sobirà. Formar govern en aquestes condicions és una tasca titànica i entenc que sigui difícil”, ha afegit.

Sobre la possibilitat d’haver de repetir les eleccions, Ponsantí ha considerat que no seria un “error”, sinó perquè “l’Estat espanyol ha posat el Parlament de Catalunya en una situació ingovernable”. “Si es fan eleccions hi haurem de fer front i confio que es mantindria la majoria”, ha manifestat l’exconsellera.

Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Alberto Balbás , El Masnou, 13/03/2018 - 08:21

Cal recordar que la senyora Ponsatí no ha viscut mai un període de preinscripció com a consellera d'Educació. L'any passat va ser nomenada al juliol. I cessada a l'octubre. És a dir, 4 dies..

#3 Capit@n España, ca.ca de vaca, 13/03/2018 - 08:15

Es una qüestió de distancia, no de mamelles.....

#2 Alejandro, Barcelona, 13/03/2018 - 08:09

Estaría bien que uno a uno se fueran y crearan una Catalunya 2, y nos dejaran a nosotros con esta Catalunya a la que queremos, respetamos y a la que deseamos devolverle todo el respeto, todo el esplendor y la admiración que siempre tuvo hasta que estos indepen la hundieron. ¡Ojalá!

#2.1 Purria de Tabarnia, Bcn , 13/03/2018 - 08:59

Respeto,no sabes lo que es!!

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 12/03/2018 - 22:30

"l’Estat espanyol ha posat el Parlament de Catalunya en una situació ingovernable”
Me da la risa, je, je, je, je, je, je, je
Esta como el Deulonde: la culpa de que Cataluña no tenga presidente es de Madrit. Vaya panda de victimistas inmadutros. Siendo tan perfectos no se como es que os sale todo tan mal.