Publicitat

L'exdiputada del PP vol tornar al Parlament després de dir que "no serveix per res"

L'exdiputada del PP ha trigat menys d'un mes i mig en contradir-se. El passat 19 d'octubre del 2009 va anunciar la seva marxa del Parlament -arran de la publicació del seu llibre En defensa pròpia (Planeta)- per la seva "costosíssima inutilitat" i que "ens costa un munt de diners per no res". En la seva opinió "serveix com a corretja de transmissió dels partits" i "no caldria de cap manera que ens reuníssim i que votéssim". També va afirmar que era "perdre el temps" i que a ella no li sobra "perquè treballo molt".

En canvi, l l'1 de desembre, en el seu retorn al Majestic, va fer autocrítica en afirmar que "mai més parlaré malament de ningú: ni de Zapatero, ni de Rajoy ni de Mas", però va anunciar la seva intenció de concórrer a les eleccions al Parlament de l'any vinent. "Entrarem al Parlament i serem la sorpresa més gran que hi ha hagut a Espanya en els últims trenta anys", va proclamar.

Però les crítiques de Nebrera al Parlament venen de lluny. El 14 de març del 2007 ja va fer també unes declaracions a Catalunya Ràdio en les que afirmava que el Parlament "no és gaire útil" i que s’ha convertit en una espècie de “carcassa”. “En una comissió quasi bé ens podríem estalviar els sous perquè en realitat està tot decidit abans. I si no està decidit, després ho està en funció de pactes que moltes vegades tenen poc a veure amb els programes”, va afegir.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Rafa, Tàrrega, 08/12/2009 - 14:07

Esta señora puede caer bien o mal. Pero en cualquier bar, con amigos o en la calle se opina cada vez mas lo lamentable de la clase política. QUE HARTOS ESTAMOS ...

#10 Johan, Sants, 08/12/2009 - 10:08

ans no esta mal la xavala...pero por la boca muere el pez...segur k tancava acords tres importants als lavabos del AVE...segur,va rebre moltes llicons de catalanisme..no volem ser una regiò despania,no volem ser un PAIS ocupat,volem volem volem la?siiii

#9 Carles, Abrera, 07/12/2009 - 22:52

Carme, la teva ignorància sí que és atrevida... i provinciana. Hauries de saber que tenir vuitanta carreres i cinquanta doctorats no té res a veure amb no poder tenir complex d'inferioritat ni dir bestieses. Mira si no l'Alejo Vidal Cuadras.

#8 Pep, Viladecans, 07/12/2009 - 19:06

Potser vol tornar per afavorir una legislació que permeti que el Parlament serveixi d\\\\\\\'alguna cosa, no? Sistema presidencialista, proporcionalitat... Que els diputats no repeteixin al uníson el que diuen els partits!!!!!!!

#7 Carme, Torelló, 07/12/2009 - 18:29

uenoesdostafrancs i Carles d'Abrera, la ignorància (la vostra) és atrevida. Nebrera va ser una estudiant brillantíssima, és llicenciada en tres carreres, doctora en no sé quantes, professora universitària de prestigi...