Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2011. 18:49h.

Les eleccions ajornen les retallades a Salut, segons el PSC

"La proximitat del 22-M ha estat clau perquè el Govern replantegi el calendari de mesures"

Les eleccions ajornen les retallades a Salut, segons el PSC

Una imatge de la protesta contra les retallades a Salut, el passat 14 d'abril

El portaveu de Salut del PSC, Josep Maria Sabaté, ha dit que "el Govern no fa marxa enrere, sinó que ajorna les retallades per causa de força major: les eleccions”. Segons el diputat socialista, “la proximitat de la cita electoral del proper 22 de maig ha estat l’element clau perquè el Govern català replantegi el calendari d’aplicació de les mesures, però no les mesures en si mateixes”.

Sabaté ha vaticinat que "les mesures que va adoptar el Govern anterior i que totalitzen 500 milions d’euros d’estalvi, sumades al que s’ha aprovat avui (per dimecres), no haurien de deixar espai per a més retallades”. El portaveu de Salut del PSC ha fet aquestes declaracions deprés d'assistir a una reunió informativa amb els responsables de la conselleria que dirigeix Boi Ruiz.

El dirigent socialista ha assenyalat que "només ens anuncien baixada de tarifes i disminució de l’activitat contractada”. “Aquests dos elements no poden tenir més conseqüències que una pèrdua d’ocupació i una baixada en la qualitat dels serveis, tal i com ja se li estan advertint al Govern els professionals i els usuaris de la sanitat pública”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 Oldboy, Tarragona, 28/04/2011 - 22:49

Aixo es pels dos espabilats dels comentaris previs. Mes val que no us poseu malats, perque si no coneixeu algun metge us visitaran potser quant ja hagueu palmat.

#3.2 Sobren els mamons de sempre, 1 treballa i 3 s'ho miren, 29/04/2011 - 03:20

Ara tot són plors, oi? Els que ploràvem érem nosaltres, d'impotència desprès de posar una queixa i sentir de la mateixa "persona" que la recollia: "Esto no les va a servir de nada"

#3.3 Sobren els mamons de sempre, 1 treballa i 3 s'ho miren, 29/04/2011 - 03:25

Fa un any, a urgències d'oncologia on n'hi ha un personal mèdic fantàstic, una administrativa em va tenir deu minuts esperant d'informar-me on havien ingressat ma mare mentre xerrava per telefon amb alguna amiga, i encabat va dir que "Esto no es información" i era la recepció!!! Que us bombin!

#2 Domènec, Lleida - Catalunya, 28/04/2011 - 17:46

Però aquests socialistes encara tenen la barra de dir alguna cosa?On deuen tenir la vergonya aquesta gent? No els he sentit dir mai que ELLS SON ELS ÚNICS CULPABLES de la situació econòmica que patim. O no s'en recorden que fa just quatre mesos que ells manaven? Si tenen més barra els hi cau

#1 Trosko, Les Borges Blanques, 28/04/2011 - 01:21

Au, vinga, que em fa pena que no hi hagi cap comentari en aquesta .... notícia? Ara ho entenc, no hi ha cap comentari perquè la xorrada que representa el descobriment de la sopa d'all per part dels sociocates és de tal calibre, que tothom deu pensar que hi ha alguna càmera oculta. Sabaté, campió!

#1.1 jajajajaa, barcelona, 28/04/2011 - 06:58

Noho diu el PSC, es l´estratega discreta dels neocon-vergents......que macos......torna David Madi.....jajajajajaa