Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2020. 15:10h.

Les eleccions obren un nou cisma entre JxCat i ERC

Torrent anuncia la convocatòria per al 14 de febrer i Budó lamenta assabentar-se'n per la premsa

Les eleccions obren un nou cisma entre JxCat i ERC

Budó i Borràs, al carnestoltes de Vilanova i la Geltrú

El president de Parlament, Roger Torrent, ha situat el 14 de febrer com a data per a les pròximes eleccions catalanes si no hi ha abans una investidura i vencen tots els terminis que conduiran a una convocatòria automàtica després de la inhabilitació de Quim Torra com a president de la Generalitat. La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i la portaveu de JxCat a Madrid, Laura Borràs, han lamentat la "falta de comunicació".

Torrent ha concretat aquesta data, la segona setmana de febrer, si no hi ha candidat a la Presidència amb "expectatives reals" de ser investit, segons ha dit en una entrevista a RAC-1. "Els terminis són els que són. Preveient com ha d'anar, el còmput finalitzaria el 10 de febrer, que és entre setmana. Com que no és bona idea tancar les escoles ens n'aniríem al 14 de febrer", ha exposat

Després d'aquest anunci, la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, s'ha queixat, en una entrevista a TVE, que "s'havia parlat de poder acordar aquestes qüestions" i que desconeixia que fos el 14 de febrer, tot i que ha admès que Roger Torrent pot decidir-ho perquè en té "la potestat com a president de Parlament".


També la consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha dit a la SER que "no és normal aquesta falta de comunicació" i ha afegit: "que jo sàpiga, les eleccions no estan oficialment convocades i espero que rebrem les explicacions pertinents".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Quina parella, Barcelona, 03/10/2020 - 19:16

Semblen un parell de xulapes de la verbena de la Paloma, la Laura i la Meritxell

#10 David, FOLGUEROLES, 03/10/2020 - 13:13

A ver cuando surge la noticia de que se han matado entre ellos y no ha quedado ni uno vivo, porque eso sí será noticia y las leeremos con fruición.

#9 Albert, El vendrell, 03/10/2020 - 06:36

Quina vergonya de dones.

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/10/2020 - 23:33

Pues esto no es nada comparado con lo que pasaría si funcionase la República Puigdemontana. En la República de los años 30 del siglo pasado el líder nacionalista de derechas Cambó apoyó y financió a Franco para que lo librara de Companys, líder de ERC .

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/10/2020 - 20:25

Jo soc molt fan de La Tachenko i de Sor Angustias. I de la equina Nogueras ni te cuento

Sigueu prudents i mesurats amb els vostres comentaris sobre aquestes dues Nancys que ja us conec, no aneu a destruir ara amb les vostres bromes de mal gust el seu molt ben guanyats, i amb molts esforços i dedicacio, prestigi i reputacio.

#7.1 Tabarnés puro, Barcino, 03/10/2020 - 06:20

Con ese resumen del elenco y demás tropa de la CUP, ERC, etc.. la republiqueta de Narnia sería como para hacer voto de castidad perpetua.