Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2019. 13:06h.

"Les elits del procés no són víctimes"

"Han intentat imposar de forma antidemocràtica una independència unilateral amb només el suport de el 38%"

"Les elits del procés no són víctimes"

Un grup d'intel·lectuals han signat un manifest de suport a la candidatura de Recortes Cero-Grupo Verd en el qual demanen "redistribuir la riquesa", a més d'advertir entre altres coses que "més procés és més retallades" i reivindicar igualment que "ni Torra és Catalunya ni Espanya és Abascal ".

A aquest manifest s'han adherit entre d'altres els escriptors Fernando Schwartz, Juan José Millás, Ricardo Cano Gaviria o Antonina Rodrigo. També la directora de cinema Yolanda García, el pintor Antonio López, les poetes Rosa Lentini i Concha García o el periodista Tito Ortíz.

Recortes Cero-Grupo Verde consideren que "les elits del procés no són víctimes. Han intentat imposar de forma antidemocràtica una independència unilateral amb només el suport de el 38% del cens. Han executat les retallades socials i han saquejat les arques públiques amb la corrupció de el 3%". De la mateixa manera adverteixen que "qualsevol intent de dificultar o impedir el dret a votar lliurement el 10-N seria un acte totalitari".

D'altra banda, assenyalen que "davant del perill de recessió no podem permetre que tornin a imposar-nos més retallades" i proposen entre altres mesures blindar les pensions en la Constitució, redistribució salarial, crear 1,5 milions de llocs de treball productius vinculats a la reindustralizació amb el suport d'una Banca Pública finançada amb la devolució de diners de l'rescat bancari".

De la mateixa manera aposten per "revertir les retallades en sanitat, educació, ciència i cultura", invertir en polítiques ecològiques i defensar la cultura. Finalment reivindiquen que "defensar la lliure unitat del poble de les nacionalitats i regions d'Espanya és progressista".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#31 Torental, Torrecilla, 10/11/2019 - 16:56

No us precupeis catalanets, mientras tanto se discute q si galgos o podencos, q de aqui unos años en vez de rey o republiqueta, tendreis un Ayatolah.

#30 gurguri, barcelona, 09/11/2019 - 19:44

Las "elites" gobernantes para defender sus negocios durante 30 años han montado todo el tema de la independencia.Ahora todos estos funcionarios, y enchufados varios de tomaran 3 dias de fiesta a partir del lunes para cometer desmanes siguiendo al SUNAMI.En la empresa privada estarían en la calle con tantos dias laborables perdidos.

#29 Higinio, Hospitalillo de los infanzones., 09/11/2019 - 19:41

A BUNCH OF FOOLS, ' recortes cero-grupo Verde' . NIngún político ES España. Pero todos tienen una idea de cómo debería ser España, excepto Torra, al que España le importa un rábano, o dos. Meter a Torra y a Abascal en el mismo plano es sencillamente un despropósito de unos señores que en algún caso aun deben pensar en marxista.

#28 Irene, Bcn, 09/11/2019 - 19:06

Gràcies per tenir seny i sentit comú.

#27 =SOLUCIÓN-DEFINITIVA= ... al 'problema' SEPARATISTA ..., ... de CATALUÑA [y Provincias-VASCONGADAS] ... ... ... ... ... ... ... , 09/11/2019 - 13:44

1.- SUSPENSIÓN inmediata de la autonomía de Cataluña "hasta la derrota sin paliativos del golpismo y la depuración de responsabilidades civiles y penales.

2.- ILEGALIZACIÓN de Partidos, asociaciones u ONGs" que persigan la destrucción de la unidad territorial de La NACIÓN-ESPAÑOLA.