Publicitat
Política · 13 de Maig de 2011. 20:05h.

"Les esquerres s'han quedat sense discurs"

"El pas del tripartit pel Govern ha estat una decepció"

"Les esquerres s'han quedat sense discurs"

Imatge del llibre 'Contra la Barcelona progre'

El periodista i director de l'e-notícies, Xavier Rius, ha assegurat que "vull un canvi a l'Ajuntament de Barcelona" i que "les esquerres s'han quedat sense discurs". "Les esquerres quan han passat pel govern han estat una decepció a Catalunya", ha afegit, abans d'afirmar que els anomenats partits progressistes "fa la sensació que governen sense valorar el cost econòmic".

En una entrevista al programa Volem parlar d'Onda Rambla Barcelona per presentar el seu llibre Contra la Barcelona Progre (Dux Editorial), ha manifestat que que "el model de ciutat que els socialistes han fet està acabat. El senyor Hereu ha presentat dues propostes que han estat dos fiascos: els Jocs d'Hivern i la consulta de la Diagonal".

En aquest sentit, creu que "Hereu és un home de partit" i que "potser ara s'ha desempallegat la pressió després de guanyar les primàries", però ha insistit en que "el model socialista no dóna per a més". "El PSC té un problema. Ha perdut la Generalitat, perdrà Barcelona i si no la perd pitjor, perquè d'aquí quatre anys la derrota serà més dolorosa", ha afegit.

El periodista ha explicat, fent broma, que el seu "no és un llibre pagat per CiU, encara que ho pugui semblar, ha estat una mica buidar el pap" i ha dit estar "fins els nassos" de l'actual model de ciutat i del "campi qui pugui en el qual s'ha convertit Barcelona".

Rius també ha comentat que quan el PSC va començar a governar a Barcelona "jo anava amb pantaló curt, no hi havia ni Internet, ni telèfons mòbils, encara circulava el Seat Ronda… i jo estic a favor de l'alternança". "De fet ells també ho estaven, perquè recordaven sempre que Jordi Pujol portava 23 anys governant i ells en porten 32".

"Això del progressisme acaba tenint una mica de mala fama. Què és la Barcelona progressista?", ha comentat. El periodista ha afegit que "l'herència socialista són les putes de la Boqueria d'aquella famosa portada de El País, el Fòrum, les rondes de dos carrils, els okupes, el carril bici?".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Carrasclet, Girona, 17/05/2011 - 16:33

Ja fa anys que s'han quedat sense discurs.
Els falta discurs i els sobra supèrbia, mala llet i incompetència, tant a ells com els seus seguidors i votants

#15 Pere, Barcelona, 16/05/2011 - 13:12

Aqui us deixo l'autentica esquerra amb spot inclos:

http://prebarcelona.blogspot.com/2011/05/spot-electoral-del-pre-barcelona.html

SIR

#14 Oriol, Barcelona, 15/05/2011 - 18:31

Ei, les esquerres s'han quedat sense discurs! Qui ens posa com a exemple de discurs? El Xavier Trias? El Fernández Díaz?????????????? Sí que és tota una ofensiva contra la Barcelona progre: ens vol matar de riure.

#12 fart, Bcn, 14/05/2011 - 14:34

El sr Rius és de dretes i és normal que digui el que diu. Jo soc d'esquerres i a mi tampoc m'agrada el model de ciutat que ha fet el PSC ni l'obra de govern del tripartit, pero d'aqui a dir que cal votar CiU... ni parlar-ne. Tots els partits que hi ha al Parlament em desagraden per igual.

#12.1 Ramon, Barcelona, 16/05/2011 - 01:14

El teu nick és adient, però per què l'escrius en anglès?

#11 Ramon, Barcelona, 14/05/2011 - 13:59

"Social" ho cremaran en dos dies. Aviat tot serà "de proximitat". Es veu a venir. No sé quin cony d'entitat financera ja fa "banca de proximitat". Comerç de proximitat, Consum de proximitat. Polítiques de proximitat. Seran les mandangues progres de sempre, però n'hi diran "de proximitat".