Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2010. 18:52h.

Les excursions d'Hereu

CiU denuncia que l'alcalde de Barcelona es nega a retirar 'les rutes de les obres'

Les excursions d'Hereu

Jordi Hereu, en una imatge d'arxiu

El grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona ha demanat a l'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, que retiri la campanya BCN en marxa, que ofereix deu rutes gratuïtes guiades per conèixer les principals obres de la ciutat.

El cost de les rutes per a les arques municipals és de 159.356 euos, segons una resposta del Govern municipal a una pregunta de l'oposició. La portaveu adjunta de CiU, Sònia Recasens, ha qualificat de greu malbaratament de recursos públics la campanya que "no es correspon amb cap de les prioritats i necessitats de la ciutat en època de crisi". "Afirmar que estem en època de crisi pot semblar una obvietat, però el Govern Municipal sembla que no se n'adoni", ha afegit.

L'Ajuntament va iniciar el passat 6 de març el programa BCN en marxa pels diferents districtes de la ciutat i amb una capacitat  per a 50 persones cada ruta. Recasens ha retret a l'executiu municipal que "aquests diners és molt més que els ajuts que han donat enguany a associacions com la Fundació Arrels, SOS Racisme, Pallassos sense Fronteres, la Fundació Vicente Ferrer o als Escoltes Catalans". "L'obligació d'un Ajuntament és utilitzar els recursos públics per informar, conscienciar per fer campanyes per donar missatges reals. Fa vergonya que els hi haguem de dir nosaltres on estan les necessitats de la cuitat però encara fa més vergonya el seu immobilisme i la seva frivolitat alhora de dirigir la ciutat", ha dit la regidora de CiU.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pau, BARNA, 03/05/2010 - 14:54

A Annabel: dona....si mes no en Trias, home assenyat, mereix una oportunitat. Entre altres coses perquè és, a hores d'ara, la única opció possible per fotre fora el brètol hereu del Clos.

#2 Pere, Barcelona fa pudor a socialista arribat en sevillano, 01/05/2010 - 00:24

Hereu ets un mediocre socialista -una redundància- i els anys a ESADE no et van servir de res i els teus companys de classe ja ho et veiem venir. Ets un fracassat d'ESADE i un et lligues al Montilla com qualsevol Narváez, De Madre i Corbacho. F`stic!

#1 anabel, bcn, 30/04/2010 - 19:13

Els barcelonins estem farts de les cacicades de l'Hereu. Qué s'ha n'ha fet de la itziar Gonzalez? Quan tardaredm a veure noves licències d'hotels a Ciutat Vella?
No estic segura que Tries sigui un bon recanvi, serà la mateixa corda...