Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2019. 12:10h.

Les giragonses d'ERC

Arta s'avança al PDECAT i presenta una esmena als Pressupostos de Pedro Sáncez

Les giragonses d'ERC

ERC ha decidit presentar una esmena als Pressupostos de l'Estat, després de considerar que el govern del PSOE que encapçala Pedro Sánchez no ha satisfet la seva petició de negociar la independència de Catalunya. "Diem no als Pressupostos generals de l'Estat, demà presentarem l'esmena a la totalitat al Congrés", ha dit Joan Tardà. D'aquesta manera, els republicans s'avancen al PDECAT i tomben uns Pressupostos que, malgrat evitar-ho dir públicament, eren partidaris d'aprovar.

"El PSOE està imposant que els catalans votem un Estatut, no ho acceptarem perquè el 50% de la població independentista en queda al marge. Cal desjudicialitzar el procés i cal una mesa de negociació, si això no és possible, no té cap sentit votar els pressupostos", ha afegit.

"Estàvem disposats a negociar si el govern espanyol feia gestos en dos àmbits: Instar a la Fiscalia que actués i aturar la via repressiva. Escenari de diàleg i negociació". "La nostra no és una petició de màxims, sinó basada en la realitat. Fins el dia 12 el govern espanyol té a la seva teulada acceptar allò que nosaltres considerem raonable: una negociació pel dret a l'autodeterminació", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#17 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/02/2019 - 01:46

"Yo no tengo por qué aceptar este marco en que estoy obligado a ser solidario per se con los españoles. (...) Como republicano puedo ser tan solidario con un extremeño como con una persona de Córcega. Es más, Córcega está más cerca".

Joan Tardà, (Jotdown.es 24/10/2016)

#16 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/02/2019 - 16:02

Els feixistoides dels dos cop i mig d´estat fallits volen comprar la llibertat dels colpistes amb el patiment dels de sempre.

Com ens en podem desempallagar d´aquesta escoria cronica ?

#15 Albert, BCN, 04/02/2019 - 15:48

Lo haven para hacer caer a Sanchez y ganar las elecciones autonómicas... si, autonomicas!

#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/02/2019 - 14:13

«No podía creer la colaboración de tan insignes independentistas como Artadi, Aragonès o Cullell: le obedecían escrupulosamente en su horario de oficina y luego por la tarde salían a los medios de comunicación a hacerse los irredentos»

abc.es 3-2-2019

Com deia el patriarca del cártel Catalunya sempre primer.

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/02/2019 - 14:11

“Artadi, Aragonès o Cullell: obedecían en su horario de oficina y luego por la tarde salían por los medios de comunicación a hacerse los irredentos resistencialistas. Es la política catalana.”

abc. es 3-2-2019

Com dia el patriarca del cártel Catalunya sempre primer.