Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2011. 17:09h.

Les "Hereuades" de l'alcalde, segons la JNC

La consulta de la Diagonal i els jocs d'hivern, entre d'altres

Les "Hereuades" de l'alcalde, segons la JNC

Hereu, a la festa del Patí i la Bici del 2009

La JNC ha repartit 20.000 punts de llibre durant la Diada de Sant Jordi, explicant als joves de la ciutat les "Hereuades" d’un "alcalde, Jordi Hereu, obsessionat per la propaganda, la seva imatge i l’autobombo, i allunyat dels problemes del jovent de Barcelona".

El coordinador territorial de la JNC de Barcelona, Ramon Morell, ha destacat que "fem una crida als joves de la ciutat a reescriure la ciutat, a fer junts un projecte per al que el PSC ja no serveix". El també candidat jove a les llistes de Xavier Trias ha afirmat que "el canvi es més necessari que mai, és imprescindible després de 32 anys de socialisme".

Els joves nacionalistes han qualificat de "fracassat i inútil" el model socialista de Barcelona, que "ens ha dut a un 35% de fracàs escolar, una emancipació cada dia més difícil, i a una taxa d’atur juvenil que s’ha duplicat en els darrers dos anys".

Algunes de les "Hereuades" que figuren al punt de llibre, són: "Munta una consulta sobre la Diagonal que és un desastre de participació i de gestió i a sobre, enganya a la gent dient que ha votat", "Deixa perdre les cimeres d’habitatge i euromediterrània i s’inventa uns JJOO d’hivern sense parlar-ho amb ningú", "Inverteix 2,2 milions d'euros per dur la selecció espanyola de tennis i impedeix que la selecció catalana de rugbi jugui a Montjuïc" o " Es fa un blog milionari que ens costa 315.000 euros, que ningú es mira i que ni tant sols l’actualitza ell".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#10 MARC, BARCELONA, 26/04/2011 - 13:26

MAS RETALLA TRIAS CALLA!!!!!

#9 Torrescárcela, Barcelona, 25/04/2011 - 14:09

Todo es pura propaganda, q nos cuesta muchos millones. Nos quiso estropear la Diagonal, urbanizar el miniestadi del Barça.... Los ciudadanos y las asociaciones de vecinos de las Corts, apoyadas por Ciutadans (Miniestadi) le cortaron las alas. Su sucesor de Hereu debe aprender la lección.

#7 marc, balaguer, 25/04/2011 - 13:18

hi ha molt ex convergent ressentiiiit!!! eh novoa!

#5 jajajajaa, barcekona, 24/04/2011 - 10:24

Noiets de la Pompeu, mes val que plegueu..Trias volia la consulta de la Diagonal, ensenyament es competencia de la Gene,les olipiades les vol Mas i estan al prgrama de Trias, tardpero estan,l´´ atur ? ahhhhh potser que parlin amb mas i les seves retalaldes o els seus pais empresaris..

#4 jajajajajaa, barcelona, 24/04/2011 - 10:11

aquests noiets de la JNc , no saben que les olimpiades d´hivern esta la prigrama de Trias i Mas les recolza? tanta escoal privada a la fi no serveix de res...per cert ahir a Sant Jordi, caseta de les JNC, amb l´estelada..que maca llàstimaqe nomes la treguin a passseig quan els si surt gratis