Publicitat
Política · 22 de Juny de 2010. 16:53h.

Les inauguracions d'Ausàs

La majoria d'actes han estat en municipis governats per Esquerra

Les inauguracions d'Ausàs

El conseller Jordi Ausàs, en la inauguració l'Ajuntament de la Secuita, governat per ERC

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, està aprofitant els últims mesos en el càrrec abans de les eleccions autonòmiques per fer inauguracions a tor i a dret. Des del passat més d'abril, el conseller d'Esquerra ha fet una desena d'inauguracions en diferents municipis, la majoria governats per la formació que presideix Joan Puigcercós.

La primera de totes aquestes va ser, el passat 9 d'abril quan el conseller Ausàs va inaugurar el Local Social de l'Alzina a Vilanova de l'Aguda, on l'alcaldessa és Montserrat Fornells (ERC).A més va aprofitar la visita per inaugurar la pavimentació del carrer Castell de Ribelles i les obres de canalització dels torrents de Caubella i Valldàries. Al dia següent, el 10 d'abril, es va desplaçar fins a Castellví de Rosanes per inaugurar el nou dipòsit d'aigua potable. Aquest Ajuntament està governat per Lluís Tomàs i Moreno dels Independents de Castellví de Rosanes. Aquesta infraestructura, ha costat 598.000 euros, i Governació l'ha finançat amb 200.000 euros.

El 17 del mateix mes, el conseller va inaugurar les obres d'ampliació i millora del Poliesportiu de Poboleda, municipi governat per ERC amb Jordi Català com alcalde. La construcció de l'edifici de planta baixa, on se situen els nous vestidors de la piscina i el gimnàs, ha estat finançada per Governació amb 383.894 euros del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Un dia més tard, Ausàs es va desplaçar per inaugurar la sala polivalent de Sant Climenç a Pinell de Solsonès, que Governació ha finançat amb 395.087 euros, el 95% del pressupost de l'obra. Aquest municipi està governat per Benjamí Puig, alcalde d'ERC.

El 21 d'abril, es va desplaçar fins a Cardedeu, municipi governat per CiU, per a inaugurar les noves dependències de la Policia Local. Tres dies més tard, el conseller d'Esquerra va fer dues inauguracions. Primer es va desplaçar a Alcover, on l'alcalde és Anton Ferré d'ApC-Progrés Municipal, per inaugurar l'arranjament dels carrers del casc antic. I posteriorment va anar fins Castellvell del Camp per inaugurar el centre cultural Can Barantxó.

Al maig, concretament el dia 22, el conseller es va desplaçar a Blancafort, municipi governat per ERC amb Magí Batalla d'alcalde, per col·loca la primera pedra del Centre de Dia i el Casal de Gent Gran. També va inaugurar el nou edifici municipal que donarà servei als joves i allotjarà als treballadors temporers. Posteriorment, es va desplaça a la Secuita, també governat per Esquerra, per inaugurar l'Ajuntament, que el Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat la remodelació amb 296.571 euros.

El 28 de maig, Ausàs va assistir al l'acte d'inauguració del nou casal de gent gran de Canovelles, municipi amb alcaldia socialista. Governació ha invertit prop de 2'3 milions d'euros en la construcció i posada en funcionament d'aquest equipament.

Per últim, el conseller republicà va inaugurar el nou Ajuntament de Montferrer i Castellbó, governat per CiU. En aquesta remodelació, el Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat el 95% de l'obra amb 777.673 euros.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Tomppa, Sabadell, 23/06/2010 - 07:15

Si la gent vol més diners i més riquesa cal estudiar i fer més esforç ...

#3 Ramona, Ribes de Fresser, 22/06/2010 - 23:34

Ben fet Jordiet, aprofiteu la ocasiò per fer rullar el pardidet, que és la vostra patrieta. Dificilment tindreu cap altra ocasió.

#2 JOAN, Granollers, 22/06/2010 - 18:31

moltes inauguracions els d'ERC, però cap inauguració de vivendes socials a 50 euros mensuals, per refer les arques familiars, però sí fan inauguracions per omplir les arques del capital.

#1 alaska, bcn, 22/06/2010 - 17:33

Els d'ERC aprofiten els darrers mesos com a bojos, ja es veuen tots tornant a les seves "professions" si en tenen, doncs el nivell de formació de la majoria és molt molt baixa. Fora el tripartit visca CIU!!!!