Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2008. 14:59h.

Les JERC, contra el 'Visc a Barcelona!'

CiU recorda que Portabella hi va votar a favor

Les JERC, contra el 'Visc a Barcelona!'

Un dels cartells promocionals de la campanya 'Visc a Barcelona!'

El portaveu municipal de CiU a l'ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, ha recordat a les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) que "la campanya publicitària Visc a Barcelona! continua gràcies als vots favorables i el suport específic dels regidors d'ERC". Forn ha fet aquestes declaracions després que "les JERC han anunciat que inicien una campanya contra el Visc a Barcelona! perquè està buida de contingut", segons un comunicat fet públic per CiU. Forn ha afegit que "no ens sorprèn que les JERC facin una campanya contra la immoralitat que representa el Visc a Barcelona!, com ens han anunciat ara, el que ens sorprèn és que el Grup Municipal d'ERC li hagi donat un suport explícit que, a sobre, permet al Govern d'Hereu continuar-la". CiU va votar a favor de la retirada de la campanya Visc a Barcelona! per "incomplir" -segons la coalició- "la Llei de Publicitat Institucional de Catalunya", però la proposició va ser rebutjada amb els vots del PSC, ICV i ERC.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 arnau, roquetes, 05/08/2008 - 08:53

Aquest de les jercs són de l'escola de puigcercós: sempre coherents amb les seves idees. Jua, jua, jua, jua

#2 Ben, Reus, 05/08/2008 - 08:38

Jo no sóc barceloní, però cada cop que veig aquesta propaganda sense sentit, i sense missatge, a la televisió em cau la cara de vergonya.

#1 josep, gracia, 04/08/2008 - 16:42

Tota aquesta propaganda sense sentit i partidista es el que encareix la vida a Barcelona, per això els ciutadans no poden mantenir el nivell de vida i les empreses tanquen, i aviat notarem l'augment de pobresa i marginalitat que ens amaguen.