Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2011. 14:09h.

Les JERC creuen que és Duran qui "necessita un tractament"

"Per tal de tenir més respecte i tolerància envers l’orientació sexual de les persones"

Les JERC creuen que és Duran qui "necessita un tractament"

Gerard Gómez del Moral, en una foto d'arxiu

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), "condemnen enèrgicament" les paraules del candidat de CiU a les properes eleccions espanyoles, Josep Antoni Duran i Lleida, el qual ha defensat el "dret" dels homosexuals a anar al psicòleg per canviar d'orientació sexual, en una entrevista realitzada a la revista Vanity Fair. “Aquestes declaracions són un exemple més del tarannà ultraconservador, intolerant i propi d’un altre temps del líder d’Unió”.

Així ho ha explicat el portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral, el qual ha desqualificat el posicionament de Duran i ha afirmat que “potser és el mateix Duran qui necessita un tractament per part d’un especialista per tal de tenir més respecte i tolerància envers l’orientació sexual de les persones, ja que l’homosexualitat no és cap malaltia que necessiti tractament".

Així mateix, el portaveu de les JERC també s’ha dirigit a les JNC i els ha emplaçat a què si no els agrada el seu candidat, “sempre poden votar una opció independentista, progressista i sobretot defensora dels drets individuals de les persones, com és Esquerra i com encarnen els candidats de la formació republicana”.

El portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral, també ha recordat que el programa electoral de les Joventuts d’Esquerra per a les eleccions del 20N, conté un eix titulat “homes i dones lliures, en un país lliure: valors republicans” i que, entre d’altres qüestions, recull la lluita contra la discriminació per orientació sexual i proposa un pla en educació i cultura que treballi per garantir la formació d’uns ciutadans en els valors de la igualtat i la no discriminació.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Josep, Lleida, 21/10/2011 - 13:28

La ostia !!! com cambien les coses, unes candidates que tenien ERC quan manaben, inutils pero que tenien un bon polvo.
En canvi quina fila que fan aquests matats de la foto : frikis, okupes, penjats....

#4 alicantino, alicante valencia españa, 20/10/2011 - 19:12

hombreeee, estos son los que más me gustan a mí. Ya los echaba de menos. Este de la coleta pensando que va a superar a ZP en longevidad viviendo del cuento, aunque creo que el hijo del amo ya le ha tomado la delantera. Enfín, da igual el primero que el segundo, se vive muy bien de las dos maneras

#3 jajjaaaaaaaa, barcelona, 20/10/2011 - 17:59

ja pero ja va defensar als metges que recomanaven tractaments per deixar d´esser homosexual, es homofob , racista, ultracatolic, corrupte i putero i aixo si que necessita de psicoleg

#2 victor, barcelona, 20/10/2011 - 17:35

Aquests del JERC ja estan veient que s'els hi acaba el xollo. No veig en cap moment de la frasse, CAP critica als homosexuals. Si no, que cada un pot fer el que vulgui i com vulgui. I lo del psicòleg, per qui ho cregui, es unja opció. NO diu que ell hi cregui.

#1 jk, vic, 20/10/2011 - 16:59

y quien escribe una pancarta que aparecio en un colegio de sabadell con las siglas jerc que rezaba algo asi como que al castellano que no lo intregras lo discriminas que tratamiento necesita?

#1.1 Xavi, Bcn, 20/10/2011 - 19:11

Aquesta és la seva tolerància:

http://societat.e-noticies.c at/al-company-espanyol-integra l-o-marginal-57034.html