Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2008. 20:43h.

Les JERC critiquen el "ridícul" del PSC amb el finançament

Al·leguen que fan més projectes que ningú

Les JERC critiquen el "ridícul" del PSC amb el finançament

Acció de les JERC en reivindicació dels 'papers de Salamanca'

Les JERC han difós un comunicat en el qual critiquen que la JSC, branca juvenil del PSC, hagi demanat la dimissió del secretari de joventut de la Generalitat pel volum de les subvencions concedides a les joventuts d'ERC, i diuen que és "un intent de crear una  cortina de fum per tapar el ridícul i la hipocresia del seu partit davant de la negativa del Govern espanyol -del mateix color polític que ells- de complir l’Estatut en termes de finançament i el debat existent en la societat catalana sobre la inexistent capacitat d’influència dels 25 diputats del PSC a Madrid".

Així mateix, justifiquen el volum de subvencions rebudes en el fet de que "les JERC tenen presència arreu de les viles i ciutats dels Països Catalans, organitzen molts esdeveniments de diversos àmbits i tenen una activitat quotidiana plena i intensa els 365 dies de l’any. Aquesta elevada activitat fa que presentin el màxim de projectes possibles per tal d’intentar accedir a les subvencions d’acord amb les bases i els requisits publicats per les administracions
públiques. Tota aquesta informació és més que transparent, ja que totes les subvencions han estat
publicades al DOGC".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 en Cadot s'ho fa amb, Montilla, 18/12/2008 - 13:41

el ridícul el feu vosaltres, q aneu de bracet amb el PSOE, ja no se si el Crallot es de l'ERC o del PSC, i lIceta és del PSC o d'ERC, manipuladors, si tant mal ho fa el PSC trenqueu el tripartit collons!

#13 la mano de un troll, barcelona, 18/12/2008 - 13:12

Joventuts Hitlerianes foteu el camp vivdors, manipuladors i tergiversadors ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

#12 moreneta queen, ciutat comtal, 18/12/2008 - 13:11

Les Juventuts Embrutecides Ràncies Catalanes de fer el ridícul en saven un munt no????

#11 guillem, roses, 18/12/2008 - 12:15

Que deixin de mirar tant el franquisme (que molts d'aquets nenets no tenen ni p idea del que es) i mirin mes aporp seu. estàn enfonsant Catalunya. Per cert, per defensar Catalunya s'ha d'anar sempre sense dutxar com els "perroflautas"?

#10 Lilo, Reino de Valencia, 18/12/2008 - 11:49

Mira que poner a 8 tontitos atados con cadenas y con unos trapos como una noticia ¿a donde vamos a llegar? cuanta paciencia hay que tener