Publicitat
Política · 20 de Març de 2009. 15:44h.

Les JERC demanen "prendre mesures" amb Saura

Gerard Coca creu "més que necessari" que el conseller "faci un pas enrere"

Les JERC demanen "prendre mesures" amb Saura

Gerard Coca

El portaveu nacional de les JERC, Gerard Coca, ha manifestat, respecte als incidents entre Mossos i estudiants anti-Bolonya que "l’assumpció de responsabilitats resulta imprescindible per poder començar a reconduïr la situació". En aquest sentit considera que "ser el màxim responsable polític d’una Conselleria comporta assumir-ne les conseqüències dels possibles errors, més quan la magnitud dels fets és la que és".

En una entrada al seu bloc adreçada "al conseller Saura", Coca constata "les càrregues dels últims dies són el darrer d’un llarg sainet de notícies negatives en què s’han vist implicats els Mossos d’Esquadra. No ens podem permetre un cos desprestigiat, sinó que ens fa falta un cos modern, preparat, transparent i professional. Una institució al servei de la ciutadania".

Coca considera que "per desgràcia, fa temps que degut a innumerables errors això no està sent així, o com a mínim aquesta no és la percepció majoritària que en té la societat catalana. La responsabilitat d’aquesta situació no pot recauré en exclusiva sobre els responsables tècnics o els funcionaris, sinó que cal mirar directament a la direcció política del cos. I un cop més el darrer responsable polític n’és vostè".

"No dubto pas que la gestió d’una Conselleria com Interior ha de ser una tasca increïblement complexa. Però precisament per aquesta complexitat se n’espera una gestió eficient i correcta, pràcticament diria que impecable. Lamentablement aquesta no n’és la situació actual", explica.

"Potser per incapacitat, potser per mala gestió, potser per errors de les persones que va designar com a responsables, o bé per incompatibilitat amb el dia a dia de la resta de responsabilitats governamentals i de partit que té vostè… o possiblement per una mica de cada. Sigui com sigui és l’hora de prendre mesures".

"Així doncs, la pregunta és ben clara: està disposat a fer un pas enrere perquè el govern en pugui fer un endavant? Sincerament crec que és ja més que necessari, precisament pel bé de les idees que sempre ha dit defensar", conclou el portaveu de les JERC.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 21/03/2009 - 21:01

Si antes de meter a este inepto en una consellería se hubieran tomado solamente dos medidas, todos habríamos ganado mucho
Cociente intelectual y decencia.

#6 manel ferran, BCN, 21/03/2009 - 15:55

Què en sou de comediants...!!! Els de les JERC són una colla de brètols. almenys els que hi ha a la Fac de Geografia i Història!!! Fan com el seu mestre, Tardà. Coaccionen profes, copien als exàmens, provoquen aldarulls, interrompen classes,...

#5 Walzer, BCN, 21/03/2009 - 13:17

Espero que, si prenen mesures, no ho facin escoltant aquest grup d'irresponsables. Les JERC ja fa temps que no n'encerten ni una. De pífia en pífia fins a la cagada final.

#4 pep, manresa, 21/03/2009 - 00:02

La policia que tenim és conseqüència de la situació política que patim, i el principal culpablé n'és ERC, ja fa sis anys que diuen que ténen la clau i ja veiem com la fan servir

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 20/03/2009 - 20:42

En cualquier pais medianamente democrático al menos la mitad de los jovencitos de las JERC habrían pasado algún tiempo entre rejas
por agredir, amenazar, calumniar y destrozar.
En sus actuaciones contra Rivera de C´s se vió muy bien quienes son.