Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2016. 11:55h.

Les JERC denuncien "agressions nazis”

Lamenten "la ja sabuda permissivitat de l’aparell jurídic espanyol amb el feixisme”

Les JERC denuncien "agressions nazis”

Un acte de les JERC

Les JERC de Sabadell, en un comunicat, informen que “el matí de dissabte, tot fent un mural de caràcter antifeixista al barri de Sol i Padrís, diversos militants de les JERC Sabadell van rebre l’atac d’un grup de nazis d’estètica bonehead”.

“Després d’insultar-los amb mots d’un marcat to homòfob i racista, increpar-los i intentar fer-los fora, van guixar el mural. Seguidament van llençar-los-hi el material a unes obres, impedint així que el poguèssin recuperar. Abans de marxar, els van intentar espantar amenaçant-los i fent-los-hi fotos. Els hi van dir que “els tenien fixats”. Malgrat aquestes amenaces i insults, després d’informar als cossos policials dels fets, van reparar i enllestir el mural”, expliquen.

“Els fets de Sol i Padrís, es tracten d’una agressió molt greu i en cap cas aïllada que només es pot entendre en el context de la recent puixança del feixisme que està patint el districte primer de la ciutat, més concretament a la zona de l’eixample. A tall d’exemple, esmentem els atacs per part de persones del mateix col·lectiu feixista al casal popular l’Obrera situat a l’Avinguda de Barberà, agressions que des de les JERC Sabadell condemnem profundament”, afegeixen.

“Aquests dos casos són una petita mostra de les agressions i amenaces que efectuen aquests grups neonazis pels nostres barris i ciutats amb total impunitat atesa la ja sabuda permissivitat de l’aparell jurídic espanyol amb el feixisme”.
 
“Som conscients que l’Ajuntament, en canvi, està intesificant els seus esforços en combatre les actituts feixistes a la ciutat, les JERC Sabadell ens posem a disposició del govern municipal per abordar conjuntament la qüestió i instem a tots els col·lectius de la ciutat a fer el mateix perquè la victòria sobre el feixisme l'aconseguirem gràcies al treball conjunt de les organitzacions de la ciutat, l'Ajuntament i els veïns i veïnes en general”, indiquen.

“Malgrat les agressions i les amenaces, seguim en peu perquè avui, com ahir, el feixisme avança si no se’l combat. Aquells qui porten l’odi per bandera han de saber que no tenen por i que seguim als carrers lluitant per una nova república on aquestes actituds no hi tinguin cabuda”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#29 remedios, Barcelona, 05/04/2016 - 13:36

Pim, Pam, Pum... toma lacasitos...

#28 ex-legionario, Mataró, 05/04/2016 - 09:36

Y lo que os queda por recibir....

#27 Amós Caciques Sáenz de Uralde, Girona, 04/04/2016 - 22:13

Tota aquesta tropa de JERC i grups indepes similars per Girona van molt sobrats apedregant les seus de C's i PP
Mirant malament als q parlen castellà i...pobre del q pengi una bandera espanyola al balcó...
No respecten els símbols espanyols...ni als que ens sentim espanyols.
I ara ploren? Au va!!

#26 don Pelayo, Barcelona, 04/04/2016 - 22:08

JERC...no os va mal probar de vuestra medicina...
No sois tan amigos de los borrokas y los batasunos como Otegui? No pegáis a quien va con una bandera española y sus hijos a celebrar el dia de la hispanidad? Va...desconectad...jajaja

#25 alavdae, gerona, 04/04/2016 - 20:05

No es por nada, pero os aconsejo que os pongáis las pilas nenes.Obviamente por las buenas no tendréis nunca la independencia, pero es que por las malas no os veo EH?.Lo tenéis una mica fotut manos,que gritando Feixista! a vuestros enemigos creo que poco vais a conseguir..Vaya merienda de negros nen.