Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2010. 09:42h.

Les JERC denuncien una agressió "neonazi"

Han apuntat que "és la tercera agressió física en menys d’una setmana"

Les JERC denuncien una agressió "neonazi"

Pancarta de les JERC contra el feixisme

Dos membres de les JERC, la branca juvenil d'ERC, han denunciat haver estat víctimes d'una agressió a Terrassa per part d'un individu amb estètica "neonazi", el que ha portat a tots els grups municipals d'aquesta localitat a condemnar l'assalt i mostrar el seu suport als agredits.

Segons un comunicat, les JERC de Terrassa han manifestat que "aquesta és la tercera agressió física a les JERC en menys d’una setmana i demostra la manca d’arguments de la dreta espanyola en particular, i de l’espanyolisme en general, envers la majoria social i demòcrata, que ja avui, defensa la constitució de Catalunya com a estat independent al si d’Europa".

En aquest sentit, han apuntat que "les JERC prendran totes les mesures oportunes per tal que els i/o les responsables d’aquesta agressió siguin perseguits i jutjats".

Per la seva banda, els portaveus de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Terrassa (PSC, CiU, IC-V, PP i ERC) han subscrit una declaració conjunta condemnant l’agressió que van patir dos joves de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya. En la declaració s'ha apuntat que "denunciem l’exercici de la violència com a forma d’imposar ideologies i alterar la convivència, essent aquesta incompatible amb els valors i principis democràtics que compartim a la nostra societat".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 UN, Terrassa, 11/08/2010 - 21:07

Condeno los hechos como hacen los independentistas.Es decir, diciendo que es un hecho aislado (por cierto, a que viene eso de implicar a TODOS los españoles por los actos llevados a cabo por un individuo. Estos quieren sacar rendimiento de cualquier cosa)

#6 carracuca, barcelona ESPAÑA, 11/08/2010 - 01:59

a ver niñatos indepes y separatas, ¿de que vais?, os pagan con la misma moneda que vosotros utilizáis para con los ESPAÑOLES. ¿no os acordais ya de la quema de pantallas cuando la seleccion española?, Aneu a pendre pel sac pijitos.

#5 Monty, Terrassa, 11/08/2010 - 00:58

Para Oscar: Tampoco es eso, se trata de pequeños grupos de fascistas violentos que acostumbran a estar en los partidos más extremistas, tanto por la izquierda independentista como por la derecha pura y dura. Por suerte la gran parte de los miembros de lo.

#4 oscar, BCN, 10/08/2010 - 22:30

Por una agresión contra ellos se ponen como se ponen. La realidad es que los nazis son los independentistas.

#3 Monty, Terrassa, 10/08/2010 - 21:51

Condemno aquesta agressió i l'intent d'agressió i els insults que va patir el President de Catalunya el 10-J per part d'un petit grup de feixistes independentistes.