Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2009. 19:39h.

Les JERC donen suport a Evo Morales

Una delegació ha participat a Bolívia a la campanya del 'Movimiento al Socialismo

Les JERC donen suport a Evo Morales

Sergi Giró, president del consell nacional de les JERC, durant un dels actes realitzats a Bolívia

Una delegació de les JERC encapçalada per Sergi Giró, president del consell nacional, ha participat durant els últims dies a la campanya del Movimiento al Socialismo (MAS) que encapçala Evo Morales, segons un comunicat de les JERC. La delegació "va acompanyar els coordinadors electorals del MAS el dia de les eleccions al departament de la Paz per seguir el correcte desenvolupament de les votacions".

S'afirma que "les JERC han aprofitat la visita per intensificar les relacions de col laboració que uneixen les dues organitzacions des de fa més de tres anys", i que també "s’han celebrat reunions amb la Vicepresidència de la República, amb els Comitès Estudiantils Universitaris i amb les Joventuts del MAS-IPSP (Movimiento al Socialismo-Instrumento para la Soberanía de los Pueblos)".

Així mateix, els representants de les JERC també s'han reunit "amb diversos moviments socials, com ara la Unión de Trabajadores Sociales i els Colonizadores (que advoca per un repartiment equitatiu de les terres fèrtils entre els agricultors)".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Paliques, BCNl corrupta, 13/12/2009 - 12:03

No hay nada como los viajecitos gratis a cargo del contribuyente.. Los cachorros emulan a papa Carot que es el gran experto en hacer turismo subvencionado.

#11 indepe i d'esquerres, CAT, 12/12/2009 - 18:36

Per aquest indocumentat de Figueres: Morales és una esperança pels mil-lions d'indigenes que hi ha al seu pais. No tots els d'ERC som liberals de centre-dreta com tu, també hi ha qui som partidaris del socialisme i de gent com l'Evo Morales. Endavant!

#10 Sou com els maoistes que ara callan els crims, Figueres, 12/12/2009 - 16:53

On esteu deixant ERC!! Les joventuts d'ara sou una colla de frikis i comunistes. ERC mai no havia estat comunista. L'Evo és un dictador en potencia que ofega l'autonomia de les regions. Quan comenci la carnisseria fareu veure que no hi vau col·laborar.

#9 indepe i d'esquerres, CAT, 12/12/2009 - 15:38

La gent d'esquerres simpatitzem amb Morales i Chavez i el projecte del socialisme pel segle XXI a Llatinoamèrica, que és una esperança per a mil-lions de persones. Es normal que la dreta brami en contra.

#8 Fran, Llinars, 12/12/2009 - 14:23

1 incoherencia mes dl pancatalanisme,en vers d recoltazar l´autonomisme d Santa Cruz i altres, recoltzen al govern q es vol perpetuar a la poltrona boliviana,tal com el tristpartit i especialment en Carod.Tal x qual.