Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2010. 19:25h.

Les JERC equiparen Montilla amb Mas

Gerard Coca: "Esquerra és la millor eina que tenim el jovent per fer que aquest país avanci"

Les JERC equiparen Montilla amb Mas

Una imatge del cartell de les JERC

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han presentat el cartell per a les eleccions al Parlament en el qual "els joves fan força per derrotar la sociovergència, representada per una caricatura de Mas i Montilla".

Gerard Coca, portaveu de les JERC, ha dit que “el cartell vol transmetre una idea molt clara: el vot a Esquerra és la millor eina que tenim el jovent per fer que aquest país avanci, per fer que les fitxes de domino caiguin una darrera l'altra i assolim tots els nostres objectius, malgrat l'interès de la sociovergència perquè tot resti sempre igual, estàtic”.

"El cartell representa uns joves que fan força per poder fer caure una fitxa de dominó i iniciar l'efecte en cadena que ha de culminar amb la independència. A l'altre extrem, Mas i Montilla intenten evitar-ho", ha afegit. El lema principal és Només hi faltes tu! Les JERC han editat 25.000 cartells i 50.000 octavetes amb la mateixa imatge i les principals propostes del programa electoral.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Jaume, Sant Feliu de Codines ES DEL PP, 29/10/2010 - 11:52

Jo si vec algun cartell d'aquests enganxats a Sant Feliu de Codines ja podeu estar segurs que els arrancaré!Tots aquells que no estigueu d'acord amb la politica totalitaria de ERC que arrenqui aquests cartells de les seves localitats.Jo ho faré a Sant Feliu de Codines!

#5 barretina, Barcelona, 29/10/2010 - 01:45

x idiota k soni, sembla k aquest cartell surti de la seu del PP. Derrocar l'independentisme i finalment derrocar les 2 primeres forces de Catalunya... Conclusió al cartell només li falten els morritos de la Camacho!!

#4 Ramon, Barcelona, 28/10/2010 - 22:29

Equiparar des de l'independentisme explícit Convergència amb la sucursal del PSOE és de molt, molt burros. Preferir la sucursal del PSOE fins el punt de regalar-li el país sencer és de traïdors. Però fer les dues coses alhora només es pot entendre des de la psicotropia.

#3 L.G., Igualada la dels pilons i zones blaves, 28/10/2010 - 21:56

Les JERC equiparen Montilla amb Mas.
Hostia aixo si que es un insult molt greu per a Mas. O una sobrevaloracio desmasurada pel montilla.
ERC esteu acabats
CiU i Mas president

#2 jk, centelles, 28/10/2010 - 20:15

yo creo que es evidente que ciu no es que sea igual al psc sino que todo el tripartito es igual a ciu. no tienen mas que ver como han gobernado para ultranacionalistas e independentistas con politicas idetitarias y de imposicion de la llengua patria. luego para escuelas y medicos no hay calerons