Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2011. 21:53h.

Les JERC fan una crida "a la insubmissió"

Diuen que s'ha de "desobeir qualsevol sentència que suposi una agressió"

Les JERC fan una crida "a la insubmissió"

Gerard Gómez, a la dreta de la imatge

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya, JERC, "no acaten" la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que estableix el castellà també com a llengua vehicular a les aules.

Les JERC, mitjançant un comunicat, han fet "una crida a la insubmissió de les institucions, escoles i professionals per tal de no segregar els alumnes per qüestió de llengua i defensen el català com la llengua oficial del país".

"I al mateix temps -han afegit- el jovent independentista fa una crida a la societat civil catalana a defensar la llengua i a desobeir qualsevol sentència que suposi una agressió".

Segons ha explicat el portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez, “Estem en ple procés d'emancipació nacional i ja no hi ha marxa enrera. És per això que ens hem de plantar davant de qualsevol atac”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 jajajajajaa, barcelona, 04/09/2011 - 10:02

Estamos Recogiendo Caca, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh vale venga a guardar la estelada y a esquiar......

#6 Via fora!, que tot està per fer i tot és possible, 03/09/2011 - 17:36

Ja ho sap el federalista (per tant espanyolista) Riado que demaneu insubmissió a Espanya? Nois, o el foteu fora a ell o ell us fot fora a vosaltres, però ara per ara el que pogueu dir els jerquis no té cap significància amb representants com l'esmentat.

#5 Un, Bcn, 03/09/2011 - 10:39

Aquests de la JERC són els que cremen banderes encaputxats a les manis? Tot un exemple de convivència i cohesió...

#4 Pere, La Habana, 03/09/2011 - 10:07

Quedeu quatre gats i la que voleu liar.
Aneu-vos a Cuba a predicar amb la vostra cubana i no intenteu manipular els pocs que encara us escolten. Sort que ja no enganyeu a gairebé ningú amb les vostres manifestacions.

#3 Almogàver, La Sagrera, 03/09/2011 - 09:04

A qui es podrien declarar insumisos és al propi partit. Insubordinar-se contra Puigcercós, Vendrell, Amorós, Portabella, Junqueras, Bosch, Ridao i el sursum corda. Tot el que no sigui aixó seràn focs d'encenalls.