Política · 20 de Setembre de 2012. 16:35h.

Les JERC reclamen un referèndum "com més aviat millor"

El portaveu Gerard Gómez del Moral diu que "s'ha acabat marejar la perdiu"

Les JERC reclamen un referèndum "com més aviat millor"

Militants de les JERC, en una foto d'arxiu

Les JERC han reclamat "la convocatòria d’un referèndum per l’autodeterminació com més aviat millor i que el president Artur Mas escolti el clam popular que es va fer latent el passat 11 de Setembre".

La branca juvenil d'Esquerra també han demanat "iniciar immediatament el procés cap a la independència". En aquest sentit, han remarcat que "el pacte fiscal ha quedat enterrat abans de néixer i és el moment, com sempre hem defensat, d’engegar el procés d’independència amb fermesa".

El portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral, ha assenyalat que "s’ha acabat marejar la perdiu. Milions de persones a Catalunya volen la independència i per tant, cal prendre decisions amb fermesa i amb el coratge com tot el poble espera”.

“Si el president Mas no es veu amb cor de convocar un referèndum d’independència, que convoqui eleccions anticipades que facin trontollar el panorama polític actual i esdevinguin eleccions constituents”, ha afegit Gómez.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, andorra, 21/09/2012 - 14:10

ok, pero a condición de q si sale q no, no deis mas la murga en 30 años.

#1 Alberto Muro, BCN, 21/09/2012 - 01:07

Ya que no queréis que en el referéndum participe toda España, os concederemos que voten los ciudadanos de los "Països Catalans" para que veáis que somos buenos.

((((((((((((JiJiJiJiJiJi))))))))))))))))