Publicitat
Política · 23 de Març de 2015. 08:24h.

Les JERC reelegeixen Gómez del Moral com a portaveu nacional

Fa una crida a "a deixar-nos la pell" per "construir una majoria social forta a favor de la independència el 27S"

Les JERC reelegeixen Gómez del Moral com a portaveu nacional

Gerard Gómez del Moral

Les JERC han celebrat aquest cap de setmana el 25è Congrés Nacional a Sant Feliu de Llobregat, on s'ha aprovat la ponència política que traça les línies mestres a seguir durant els propers dos anys per tal d’avançar cap a la llibertat nacional i treballar en un canvi de model econòmic i social.

En el marc del Congrés, les JERC també han escollit una nova Permanent Nacional, encapçalada per Gerard Gómez del Moral com a portaveu nacional de l’organització. Gómez del Moral és de Barcelona, té 25 anys, és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i és portaveu nacional de les JERC des de l'any 2011.

El reelegit portaveu, ha destacat la importància del curs polític que iniciem arreu dels Països Catalans i les oportunitats i possibilitats que obren totes les comtesses electorals dels propers mesos. Gómez del Moral ha anunciat que “el jovent tenim molt clar que el moment és ara i el lloc és aquí". Per això ha animat als assistents "a deixar-nos la pell durant els propers sis mesos, i aconseguir construir una majoria social forta a favor de la independència el 27S".

La cloenda del 25è Congrés Nacional de les JERC també ha comptat amb la presència del president d’'Esquerra, Oriol Junqueras i d’una vintena d’’entitats juvenils dels Països Catalans, així com delegacions polítiques internacionals.

Junqueras ha recordat que als Països Catalans "estem vivint una revolució i en totes les revolucions de la historia el jovent hi ha tingut un paper clau, en la nostra no és diferent”. En aquest sentit, Junqueras ha remarcat la importància de les organitzacions juvenils com a eina de transformació social.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Albert Gaspà, Perpinyà, 24/03/2015 - 12:32

Jo ja estic esperant que les JERC proposin el Tripartit 3 per tornar a enviar a la Generalitat el meu CV. Paciència, que és qüestió de mesos...

#8 Kropotkin, Vic, 23/03/2015 - 13:31

Pobre tipo... Con ese apellido nunca podria trabajar en TV3... Jua, jua, jua,...

#8.1 Joan, Barcelona, 23/03/2015 - 17:10

Serà que a TV3 no hi ha Garcies, Martínez, López o Heredia...No sé per què dieu estupideses que ni vosaltres mateixos us creieu. Us haurien de posar una multa de 50 euros per cada mentida manifesta que publiqueu, potser seria la manera que us ho pensessiu dues vegades abans de publicar bajanades.

#7 Joan, Barcelona, 23/03/2015 - 13:26

Els comentaris que hom pot llegir per aquí en relació a aquesta notícia, avalen que un bon dia el Sr. Miquel Calzada decidís canviar el seu cognom per Calçada. D'altra manera no hi ha mai manera de ser 100% català per a la penya xarnega no adaptada que cada dia ens il·lustra amb la seva saviesa.

#6 Joan, Barcelona, 23/03/2015 - 13:24

Aquesta colla de galifardeus que qüestionen els cognoms, no s'adonen que a Catalunya hi ha actualment López i Martínez que ja són de tercera o quarta generació, ja que van ser els seus besavis els primers a arribar a Catalunya, algunes a inicis del segles passat. Encara no són catalans?

#5 lepero, barcelona, 23/03/2015 - 12:21

Gómez tiene más moral que el Alcoyano.