Publicitat
Política · 27 de Març de 2010. 17:19h.

Les JERC reivindiquen l'autodeterminació

També l'edat legal de vot als 16 anys

Les JERC reivindiquen l'autodeterminació

Puigcercós, a la conferència nacional de les JERC

Les JERC han aprovat per unanimitat el programa electoral i els candidats de l'organització que aniran a les llistes d'Esquerra a les eleccions al Parlament de Catalunya de la tardor, en el marc de la Conferència Nacional de la primera organització política juvenil dels Països Catalans. En el programa s'hi inclou la convocatòria d'una referèndum vinculant d'autodeterminació, l'impuls de la participació juvenil a través dels consells locals de joventut, fixar l'edat legal per votar als 16 anys i afrontar la crisi econòmica des de l'esquerra, entre d'altres.

En la trobada, Pere Aragonès, actual diputat de les JERC al Parlament de Catalunya, i Eugeni Villalbí, secretari de Joventut de la Generalitat de Catalunya —tots dos de les JERC—, han explicat la feina feta en els diferents àmbits d'actuació. Aragonès ha destacat l'aprovació de la Llei de consultes populars per via de referèndum i Villalbí les polítiques de joventut reivindicades per les JERC des de fa molts anys i que s'han aplicat en aquesta legislatura.

Les JERC han escollit també els seus candidats que aniran a les llistes d'Esquerra. La cap de llista per Barcelona és Gemma Lago, nascuda a Cervera, militant de les JERC-Sants i actual secretària de Coordinació Interna i Campanyes de les JERC, que continuarà la tasca iniciada per Pere Aragonès. Per Girona el cap de llista serà Eduard Adrobau, de Vidreres; i per Lleida, Marta Vilalta, de Torregrossa.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Johan, Sants, 29/03/2010 - 12:20

com a exvotant deskerra us dic que aneu a pastar f!se us veu el llauto i ara JA es massa tard per a tot...que torni el Sr.Barrera ksi te principis,no volsatres knomes voleu els nostres estalvis..cap respecte pereixeu,tot el tgipagtit a la bassa pero JA!

#8 LLUIS, L'ESTARTIT, 28/03/2010 - 18:46

ERC son uns falsos. El parlament diuen una cosa. I als pobles en fan una altra. Torroella de montgri, amb alcalde de ERC es nega a donar autonomia administrativa a 'Estartit. Dues maneres de messurar diferents, segons els interessos....

#7 Ramon, BCN, 28/03/2010 - 09:21

I per què no ho heu demanat durant aquesta i l'anterior legislatura? La propera, fregareu terres, radicalets de pa amb oli i sucre. Uh, Uh, que valents! Quina por tant radicalisme!

#6 pau, reus, 27/03/2010 - 22:01

segons TOTES les enquestes esquerra s'enfonsa si de veritat voleu fer res per el país fe-ho ara que a més a més esteu al govern del Sr. Montilla perquè desprès ves a saber on estareu

#5 Mr. X, bcn, 27/03/2010 - 20:34

JERC: aspirants a vida regalada, aprenents de truja, meritoris del gangsterisme, ja no enganyeu ni a la vostra pròpia mare. Com a mínim practiqueu sinceritat i aneu a cercar el vot entre els que volen més Montilla, el vostre veritable target