Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2012. 09:20h.

Les JERC retreuen a NNGG el passat franquista de Fraga

"Còmplice de les penes de mort signades en els Consells de Ministres"

Les JERC retreuen a NNGG el passat franquista de Fraga

Fraga, amb Franco, en una foto d'arxiu

Les JERC han titllat de "burla" el comunicat de les Noves Generacions (NNGG) del Partit Popular a Barcelona, lamentant l'homenatge a Martí Marcó. Han lamentat que les NNGG "es dediquin a emetre comunicats posant en dubte la honorabilitat de la militància del nostre partit i en canvi no es dediquin a formular propostes per ajudar al jovent barceloní a sortir de la crisi. A més considerem que la nota de premsa té una falta de rigorositat històrica i seriositat política".

"Creiem que és una burla que NNGG escrigui un comunicat d’aquest tarannà, ja que el seu partit és hereu del franquisme, doncs un dels seus fundadors va ser Manuel Fraga, ministre de Franco. Sempre serà recordat per ser còmplice de les penes de mort signades en els Consells de Ministres, així com dels successos de Gasteiz, on la Policia Armada va matar a trets a 5 obrers", ha afegit.

Segons les JERC, "posem en dubte que Espanya sigui un país plenament democràtic, tal i com asseguren ells, ja que no ens permeten exercir el dret a decidir, il·legalitzen partits per motius polítics i les seves forces i cossos de seguretat de l’Estat coaccionen els nostres conciutadans per l’ús del català".

"No només recordem Martí Marcó, defensor dels drets i les llibertats de Catalunya, si no que treballem dia a dia per elaborar propostes pel jovent de la ciutat, com preus de transport públic més justos, habitatge accessible o una ensenyament públic, laic i català", expliquen.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 02/02/2012 - 18:53

Aunque Fraga hubiese sido la mano derecha de Fraga, q no lo fue pq despues de la ley de prensa de 1966 lo echo a Londres, eso no quita q el homenajeado de ayer era un terrorista. Pero es q estos ultras tienen la costumbre de pensar q los errores de los demás justifican los suyos. La nueva falange

#5 Argemí, Barcelona, 02/02/2012 - 18:52

I les NNGG podrien retreure a les JERC, la financiació del "Gloriós Alçament Nacional" del General Franco per part de Cambó, un dels més importants fundadors del catalanisme polític, o qualsevol altre joia similar de la seva idologia... Tot plegat, bajanades infantils de joves sense cervell!

#4 Vi­ctor, Barcelona, 02/02/2012 - 13:47

Totalment d'acord amb la valoració expressada per les JERC, com ja vaig manifestar fa dies en el meu article "Quan mor un franquista" http://superviventcatala.blogspot.com/2012/01/quan-mor-un-franquista.html.

#3 bert, bcn, 02/02/2012 - 12:26

Qui més qui menys, té un passat franquista o frontPopular. On és la novetat ?. Ah!, si, que els bons son els frontPopulars i els dolents franquistes. La cosa ja és rància avorrida.

#2 Càssius, BCN, 02/02/2012 - 10:08

Tots els peluts de les JERC q conec no tenen ni ofici ni benefici, viuen de subvencions i van de borratxera en borratxera.