Publicitat
Política · 20 de Juny de 2009. 19:22h.

Les JERC s'encadenen a Capitania

Demanen la retirada de "la simbologia feixista dels Països Catalans"

Les JERC s'encadenen a Capitania

Una imatge de l'acció de les JERC davant de la capitania general de Barcelona

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), han realitzat aquest dissabte tres accions simultànies a Palma, València i Barcelona per -segons un comunicat- "exigir la retirada de la simbologia feixista dels Països Catalans". A Barcelona i València, les JERC s’han concentrat davant les respectives capitanies generals de l’exercit de les dues capitals, i "han exigit la retirada de la simbologia franquista així com la de l’exèrcit espanyol dels Països Catalans". A Palma, una desena de joves s’han concentrat davant el monument al creuer Baleares amb una pancarta on es podia llegir “esbuquem el feixisme”.

A Barcelona, mentre tres activistes s'encadenaven a l'entrada de l'edifici de la capitania general, uns altres vint han desplegat una pancarta on es podia llegir "Aturem el feixisme. Militars, ni a Barcelona ni enlloc".

La protesta, que s'ha realitzat sense incidents, "s'ha enmarcat dins la campanya anual Que la guerra descansi en pau, iniciada ara fa tres mesos, i que pretén denunciar "les desigualtats socials i els interesos econòmics dels grans estats i multinacinals que s'amaguen darrera dels conflictes arreu del món".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 David, BCN, 23/06/2009 - 15:46

Doncs a mi em sembla un acte en el que tenen TOTA LA RAÓ DEL MÓN.

Fora símbols feixistes dels Països Catalans!

#18 monkey, we, 22/06/2009 - 15:14

els bruts de sempre...

#17 Francesc, Barcelona, 22/06/2009 - 14:55

Sr. Walzer, vostè està d'acord que encara hi hagi simbologia franquista? Francament, jo ho trobo un escàndol. Sobretot amb militars. Com que tenen les armes, doncs no se'ls toca... Es clar, fan por. Et poden clavar un tret.

#16 Walzer, BCN, 21/06/2009 - 17:46

Estic de salvapàtries fins als pebrots. Aquests nois de la JERC ja fa temps que s'han begut l'enteniment. Ningú del seu entorn es capaça de dir-los que estan fent el ridícul?

#15 Francesc, Barcelona, 21/06/2009 - 17:11

Però.... és que tenen raó! A capitania general encara hi ha simbologia franquista!!!! Com si no hagués passat el temps! Volem o no superar el passt?