Publicitat
Política · 19 de Març de 2009. 09:37h.

Les joventuts comunistes eviten criticar Saura

Centren els seus retrets en el rector i el conseller Huguet

Les joventuts comunistes eviten criticar Saura

Saura

Les Joventuts Comunistes han criticat la "repressió policial" contra els manifestants anti-Bolonya, tot i que han evitat responsabilitzar Saura i han assenyalat "el rector Dídac Ramírez", atès que "no hi ha cap motiu pel qual pugui justificar l’ordre de desallotjament". "Condemnem les actuacions policials produïdes durant tot el dia", han reiterat.

És per això que "demanem la dimissió de Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona", "exigim l’obertura immediata d’una investigació entorn als fets succeïts aquesta nit i la intervenció absolutament desmesurada dels agents policials"; "manifestem el nostre ferm suport a la tasca del moviment estudiantil que impulsa reivindicacions sòlides i rigoroses amb l’objectiu de garantir una Universitat pública i d’accés universal".
 
"Condemnem la sistemàtica actitud per part dels Rectorats i de la Conselleria d’Innovació, Universitats i Empresa orientada al tractament de les mobilitzacions estudiantils des d’una òptica policial i adversa al diàleg i l’entesa"; "donem tot el nostre suport als i les estudiants detingudes al llarg del dia d’avui; encoratgem la comunitat universitària i la societat en general a recolzar activament la lluita per la consecució d’una universitat pública i popular".

Per la seva banda, els joves d’EUiA, "no compartim la decisió del Rectorat, que és el responsable d’haver demanat la presència dels cossos policials al recinte universitari, per tal de desallotjar als i les estudiants de l’edifici".
 
"Demanem un aclariment sobre la intervenció policial, dins i fora de la Universitat. Segons les informacions que disposem dels fets, l’actuació dels Mossos d’Esquadra ha estat exagerada i indiscriminada, en especial a l’exterior de la Facultat, cap a estudiants i professionals de mitjans de comunicació".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 un, una, 24/03/2009 - 21:19

no són les jovnetuts comunistes, són cjc-joventut comunista de catalunya. Si no sabeu ni de qui
escriviu, quina pena

#5 Felip, Barna, 20/03/2009 - 21:58

No se que se entiende por criticar, pedir la dimisión os parece poco

http://larepublica.es/spip.php?article14865

#4 joan, manresa, 19/03/2009 - 17:52

No entraré a parlar del Sr.Saura,pro si una cosa diré,el més greu de tot és no dir las veritats,Qué passe.? ? Qué yan dugues classes d'estudiants.?No son els matejos qui és manifastaben i sortian per la tele,qué els qué visitaben El Saló del Enseny

#3 Kropotkin, Vic, 19/03/2009 - 17:44

Los jovenes comunistas no quieren estropear su futuro politico. Saben que ya les falta poco para ser clientes VIP de Armani... Es cuesión de un par de mangoneos sucios y ya está, Armani, Gonzalo Comella, Via Veneto. En fin, el paraiso del buen comunista.,

#2 Idiosincrasia, bcn, 19/03/2009 - 12:08

Té algu tipus de credibilitat aquest comunicat, carregant contra el rector, que va demanar que li 'netejessin' l'entrada de matalassos i brossa, i en canvi, al fer-ho de forma desproporcionada no carreguen contra el cap dels mossos (el mateix que el se