Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2008. 20:58h.

Les Joventuts de Ciutadans comparen Benach amb el 'Neng de Castefa'

També carreguen contra les JERC i diuen que "frivolitzen amb la seva demagògia independentista"

Les Joventuts de Ciutadans comparen Benach amb el 'Neng de Castefa'

El 'Neng de Castefa'

L'Agrupació de Joves de Ciutadans ha comparat el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, amb el Neng de Castefa, pels diners que gastats en millorar l'interior del cotxe oficial. Segons asseguren en un comunicat, la crisi no afecta a ERC "ni a les seves butxaques ni als seus pressupostos, que són més engruixats i permeten més alegries, pel que es veu, que mai".

"Alegries que serveixen perquè Ernest Benach es tunee el cotxe com el Neng de Castefa o per a endollar a Apel·els Carod-Rovira d'ambaixador català a París -cobrant prop de 90.000 euros anuals-, diners que l'Agrupació de Joves de Ciutadans considera que haurien d'haver-se reservat escrupolosament per a donar solució a les previsibles conseqüències que va a tenir –i que ja està tenint- la crisi econòmica que acaba de començar en les condicions de vida de les persones", afegeixen.

D'altra banda, l'Agrupació de Joves de Ciutadans carrega contra les JERC.  "Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han llançat una campanya que titulen 'Espanya és crisi', mostrant novament que l'esquema del discurs de la seva organització és monotemàtic i solament gira entorn de la secessió", afirmen.

"Els nacionalismes busquen enemics als problemes, no causes, estalviant-se així haver de fer una anàlisi de la complexa realitat i proposar solucions realistes. En el cas de les JERC l'enemic és Espanya. I dóna igual què es tracti: contra el canvi climàtic, "independència i canya contra Espanya"; per l'alliberament de la dona, "independència i canya contra Espanya"; per la millora de la universitat, "independència i canya contra Espanya". I així succeïx en aquesta nova i enèsima campanya: la crisi econòmica i social, que és real, d'abast mundial i que afecta a la qualitat de vida de tots els ciutadans, es converteix per a les JERC en una simple excusa més per a frivolitzar amb la seva demagògia independentista i presentar com conclusió una solució falsa que ni el més hàbil dels sofistes s'atreviria a formular", afegeixen.

També expliquen que "i tractant d'obrir els ulls a aquesta majoria de catalans que rebutja avui, com ahir, les seves pretensions, les JERC preparen un desplegament amb magnificència: distribució massiva de cartells de gran grandària, continguts digitals i en paper i tot tipus de fastos i actes fins al Dia de la Constitució. Es diria que la crisi que els serveix de leit motiv per al seu enèsim muntatge no afecta a les seves butxaques ni als seus pressupostos, que són més engruixats i permeten més alegries, pel que es veu, que mai". 

39 Comentaris

Publicitat
#39 Tanit, BCN, 30/10/2008 - 20:00

Si si,molt ficar-se en Benach, però que els altres polítics van amb diligències o que?Segur que els cotxes de els alts representants de ciutadans valen molt més que tot el cotxe den Benach.

CATALUNYA LLIURE / / */ /

PD:gran grandària,sona molt malament

#38 Sr Pepito, Lérida(España), 27/10/2008 - 15:54

Algún día llevarán a Joan(Barcelona)de universidad en universidad para estudiar los daños que puede causar en la mente humana el sistema nazionalista.

#37 Josep, Blanes, 27/10/2008 - 14:52

Joan, xato.. Descansa, regenerat i torna a llegir la de tonteries que has escrit... Però de veritat et creus tot el que escrius? Si és així, fest-ho mirar... xq tens un greu problema....

#36 Joan, Barcelona, 27/10/2008 - 14:20

Això és tan estúpid com ficar-se amb el president dels EEUU perquè l´Air Force One gasta molt més que un avió convencional. Quins pebrots! És clar que gasta més, per això és un avió presidencial, igual que l´A8 presidencial del Parlament.

#35 Joan, Barcelona, 27/10/2008 - 14:19

Jo, com a votant d´ERC i independentista, vull que els meus representants tinguin el mateix nivell que el president de la República Francesa, per dir alguna cosa, on no crec que es qüestioni si el president gasta més o menys en desplaçar-se.