Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2009. 11:11h.

Les joventuts de Ciutadans se'n riuen de la JNC

"Gerard Figueras, president de la JNC, podria inspirar George Lucas a fer un nou lliurament d'Indiana Jones"

Les joventuts de Ciutadans se'n riuen de la JNC

Gerard Figueras

L'Agrupació de Joves de Ciutadans diu "observar amb il·lusió que les Joventuts de Convergència i Unió s'hagin tret la careta a l'Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas i mostri la seva veritable cara independentista. Ciutadans és un partit que es manifesta amb honestedat i transparència, i celebra que els altres partits facin el mateix".

Així mateix, l'Agrupació de Joves considera que "Gerard Figueras, president de la JNC, podria tenir un gran futur com a guionista si a la declaració de 'La JNC farà una defensa ferma del futur, fidels a un compromís mil•lenari" li hagués afegit una mica semblant a "preservant del mal al Sant Grial'. Les seves paraules tindrien un to encara més èpic i podrien inspirar George Lucas a fer una nova entrega d'Indiana Jones. Perquè el que és consistència política, considerem que té, més aviat, ben poca".

"I és que el que la JNC anomena "compromís mil•lenari", els Joves de C's l'anomenem "ranci patrioterisme". El que la JNC anomena "independència", els Joves de C's l'anomenem "noves fronteres per als catalans". La realitat és que ni posar noves fronteres on no n’hi ha, ni els discursos patrioteristes, fan que la ciutadania gaudeixi de millors quotes de justícia social, ni d'igualtat d'oportunitats, ni de majors espais de llibertat, sinó que, més aviat, ho impedeixen", afegeixen.

"L'Agrupació de Joves no es manté ferm amb cap compromís mil•lenari. Ho fa amb la construcció d'una societat de ciutadans que puguin emancipar, on l'accés a un habitatge no es converteixi en una quimera i ningú tingui perquè acceptar una feina en condicions precàries. Per a l'Agrupació de Joves està molt bé que hi hagi qui s'emocioni amb una bandera, un himne o una pàtria. Però estaria millor que els polítics treballessin perquè els ciutadans no hagin de vendre un ronyó per a llogar un pis", conclouen.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 visca la jnc, lleida, 29/07/2009 - 23:36

visca la jnc!!
tots akets k kritikeu la jnc es per que teniu enveja de la força politica juvenil mes gran de catalunya!!!!
ciutadans menys parlar i avera apreneu de la jnc k fan coses per tirar endevan cat. i no km valtres k no saveu k vol di ser catala

#27 Alcampelló, Barcelona, 28/07/2009 - 19:54

La defensa del futur fidels a un compromís mil.lenari debe ser algo así como el derecho a la nueva conquista de las tierras que se habían cogido a los musulmanes en la Edad Media. No saben donde están ni en que tiempo viven. Los guía el nacionalismo .

#26 Jose, LH, 28/07/2009 - 19:52

Passaba per aquí i he pensat que els hi podria interessar aquesta notícia:
http://www.elpais.com/articulo/internacional/portugueses/apoya/union/politica/Espana/elpepuint/20090728elpepuint_12/Tes
Que aprofiti. De res !

#25 Jose, Cornella, 28/07/2009 - 19:49

Joder, hacía mucho tiempo que esperaba que alguien les dijera cuatro verdades a estos obsesos del nacionalismo catalán.

Collons amb aquests de ciutadans, seguiu així i tindreu el meu vot.

#24 Joventut, Joventulàndia, 28/07/2009 - 18:27

Les joventuts de Ciutadans qui són, l'Albert Rivera i el seu germà? :-D