Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2017. 13:18h.

Les joventuts de la CUP diuen que ha arribat el moment de "la desobediència"

Arran demana fer “murs de persones” per defensar-se

Les joventuts de la CUP diuen que ha arribat el moment de "la desobediència"

Arran, les joventuts de la CUP, ha emès un comunicat, on demanen “a tothom que defensi el referèndum a sortir als carrers, organitzar-se i mobilitzar-se per defensar el referèndum i aquelles que facin passes fermes per dur-lo a terme”. “A nosaltres, les desposseïdes per un sistema que ens ho pren tot, només ens queden les nostres mans i els nostres cossos; no tenim res més que això per defensar-nos, i amb això ens defensarem”, adverteixen.

“Fem murs de persones al voltant dels alcaldes i alcaldesses desobedients per impedir que la policia els detingui i, si cal, ocupem els Ajuntaments per protegir-los. Serem desenes, serem centenars, milers de persones autodefensant-nos, protegint-nos dels embats d’un Estat que agonitza i intenta frenar la voluntat popular”, lamenten.

“Ocupem les places, tornem als carrers el que va néixer als carrers. Cap tribunal, cap jutge, cap força policial, cap partit polític, cap govern, podran aturar-nos si som milers. No hi haurà prou presons per tancar-nos a totes”, reivindiquen.

“Ara més que mai, continuem. Continuem la lluita que fa dècades que duem a terme. Res ens atura. Hem de ser fermes perquè el que perseguim és tan digne que res ni ningú podrà aturar-ho si som milers les que ho defensem amb determinació. Ha arribat l’hora: mort el procés, arriba el moment d’exercir la desobediència, celebrar el referèndum i materialitzar la independència si la majoria de la població catalana així ho vol”.

“I seguir. I seguir caminant cap al nostre objectiu final: uns Països Catalans lliures del jous dels Estats espanyol i francès, lliures de la misèria del capitalisme i lliures també de la xacra assassina del patriarcat”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#35 Check point fricky, Chez Titole, 15/09/2017 - 18:58

Com que hi haurà cues, cal que ens diguin on ens hem d'apuntar per anar a fer pinya al mur aquest, si pot ser quan no jugui el Barça o plogui. Gràcies titos. (hi haurà bocata?, o millor no, els de la Cup no es renten massa les mans).

#34 Jose, Bcm, 15/09/2017 - 17:57

Llego.el mambo

#33 tonino, BCN, 15/09/2017 - 17:46

Esta mañana he leído un brillante post en un periódico, en relación con la suspensión del acto de la Gabri de Vitoria. Se preguntaba el que escribía - más o menos-" si Cataluña es una colonia, ¿porque huelen tan mal? (referiéndose a la Anita y a los perroflautas de la CUP) . Todavía no he podido dejar de reir...

#32 Alejandro, Barcelona, 15/09/2017 - 17:44

Jajajajajajaja "Que ha llegado el momento de la desobediencia" jajajajaja. Pero chicos, que lleváis años desobedeciendo!!!!!

#31 joan, manresa, 15/09/2017 - 16:48

El Casal i tancant ya la seva paradeta...---Fot verdader fastic llegir segons quins arguments..,que no per repetir-se acaben sen veritats..,las CUP,tenen tanta semblança a CiU o a las JN de CiU,com un ou a una castanya..,---La "madrastra" de las CUP,acaba de dir ..,"el carrer es nostre",dons miri ..,tenim la tralla preparada per quant vingui aquí.

#31.1 pelaez, Barna.Spain, 15/09/2017 - 17:22

Aixo va di en Fraga

#31.2 pelaez, Barna.Spain, 15/09/2017 - 18:11

"La calle es mía": ¿frase franquista de Fraga cuando era ministro del rey Juan Carlos?
http://www.eldiario.es/polit ica/franquista-Fraga-ministro- Juan-Carlos_0_335966548.html