Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2018. 12:37h.

Les maneres de la Crida

Agustí Colomines afirma que un periodista “parla amb la polla a la boca” i “regalima semen”

Les maneres de la Crida

El dirigent de la Crida, Agustí Colominas, ha sortit en defensa de la consellera de Cultura, Laura Borràs, arran d’un article crític contra ella escrit pel periodista Miquel Bonet a Tarragona Digital. El dirigent del moviment creat per Carles Puigdemont acusa aquest periodista de parlar “amb la polla a la boca” i regalimar “semen”.

Bonet, en el seu article, explica que va anar a un acte on participava la consellera i ironitza sobre “l’impacte escènic profund”, que li va provocar. “No em va semblar tant important què deia i les preferències literàries de Borràs com la manera de fer-les arribar al públic, però”, apunta.

“Fent inflexions de veu de rapsode jocfloralesc, enviant mirades de gateta púdica al respectable i fent rialletes de col·legiala que descobreix per primer cop els rubors íntims. I quan té tothom atrapat en aquesta teranyina emmelada, per reblar, canta. Bastant malament”, assenyala.

“No puc dir que com a estratègia docent, teatral o de conferència TED no estigui bé per captar o mantenir l’atenció, però és una actitud que no m’esperava en un representant institucional. Potser l’arnat sóc jo. Com deia en començar, és el meu problema”, escriu.

“El cas és que mentre els cors i el pits subjugats amb la poesia i la bellesa de les paraules de la Consellera s’anaven inflant entre els socis del Centre de Lectura assistents, jo m’anava enfonsant a la meva butaca pres per un sentiment creixent i molt ibèric de vergonya aliena”, reconeix.

“A diferència dels factòtums culturals catalans dec ser molt espanyol. Quan la cançó de Maria del Mar Bonet, molt amiga de Laura Borràs, sobrevolava la sala d’actes ja no sabia on fotre’m”, ironitza.

Colomines ha replicat al periodista que “podries trinxar @LauraBorras sense aquesta barreja de fatxenderia masclista i supremacisme pseudoprogre? No reclamo correcció política, però és q quan sempre es parla amb la polla a la boca, ja sigui d’una cantant, ja sigui d’una política, el q es diu no s’entén. Regalima semen”.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#41 vetono, Barcelona, 28/11/2018 - 17:21

El Agustí Colominas este es un auténtico descerebrado. Digamos que podría ser el macho alfa (no sé si es muy macho, la verdad) de los descerebrados indepeSS.

Mira que es sub**normal el tío.

#40 Tetecohete, Barcelona, 26/11/2018 - 22:32

Cambiaria la constitucion y volveria a poner la pena de muerte porque estos indeseables seres sobran de nuestra sociedad

#39 gurguri, barcelona, 26/11/2018 - 20:28

A este gente del 3% de derechas se les suponía educación y maneras. tampoco aparte de miserables mal educados.

#38 Pepet, Sabadell, 26/11/2018 - 13:48

Aquest home esta totalment trinxat intelectualment; necessita un psiquiatre urgentment i potser la reclusió a una clínica mental.
No té familiars que l'ajudin a entendre que ha de demar hora urgent?

#37 Rigoberta, Terrassa, 26/11/2018 - 10:52

Soc independentista i em dol veure com perdent les formes, perdem les raons.