Publicitat
Política · 15 de Juny de 2011. 13:46h.

"Les marques em recorden a règims totalitaris com els nazis"

Tura recorda que "marcaven aquells que volien considerar diferents"

L'exconsellera de Justicia i diputada del PSC, Montserrat Tura, ha estat ruixada amb pintura en la part posterior de la seva gabardina, com mostra en la imatge. En declaracions a TV3, Tura ha denunciat que "la forma que tenen d'assenyalar les persones que creuen que han de ser motiu d'insult és un intent de fer una x a l'esquena".

En aquest sentit, ha apuntat que aquesta actuació "si més no recorda unes fòrmules que havien utilitzat règims molt totalitaris com els nazis quan marcaven aquells que volien considerar diferents".

Per últim, ha manifestat que "no es pot intentar impedir que aquells que vam ser escollits per expressar en el Parlament quina era la nostra posició, que coincideix amb bona part de la ciutadania, no puguem entrar a fer-ho".

Tura, amb la gavardina tacada amb spray negre
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#30 Francisco, Mollet del Vallès, 20/06/2011 - 14:58

Montserrat Tura, no me cae bien. La conozco como alcaldesa de Mollet y se que se ha hecho durante sus mandatos en mi ciudad y en la generalitat. Pero marcar a alguien con una X es antidemocrático. No culpéis a todos por los actos de 5 idiotas. La violencia no es la solución a nuestros problemas.

#29 Amadeu, Mataro, 16/06/2011 - 15:09

Hi havia en TÀPIES a la mani????
Ha quedat -la gavardina- ben bé per exposar-la a la Fundació Tàpies!

#27 Daserrout, BCN, 15/06/2011 - 22:59

La Tura s'ha oblidat dels comunistes, només nomena als nazis com si els comunistes mai haguessin pelat ningú. Una hereva del Gulag i de les Txeques empaitada pels anarquistes del segle XXI....UUUUiiiiiiiiiiiii........ quina por.

#26 Berta, Barcelona, 15/06/2011 - 20:33

No senyora el que estem recollint és el que el tripartit ha sembrat en els darrers set anys sent tan permissius amb els ocupes i antisistema, perquè el que havia avui eren torno a repetir ocupes i antisistema de diverses nacionalitats i més molt agressius no em fa cap pena.

#25 carracuca, barcelona ESPAÑA, 15/06/2011 - 19:57

También los tuyos son los que habéis ido alimentando al monstruo con tanto bonismo desde aquí y desde allí, ahora todos pagamos las consecuencias. Y espera que no se les enganchen los moros para terminar de completar el coctel.