Publicitat
Política · 18 de Maig de 2015. 12:49h.

Les municipals eixamplen les diferències entre CiU i ERC

Alfred Bosch retreu a Trias els pactes amb el PP durant quatre anys

Les municipals eixamplen les diferències entre CiU i ERC

Alfred Bosch

El candidat d'ERC per Barcelona, Alfred Bosch, ha retret al candidat de CiU i alcalde de la ciutat, Xavier Trias, que pactés amb el PP. “Xavier Trias també va comprar totes les condicions fa quatre anys al PP. La ciutat que han fet, l’han fet amb el PP. Això no és  seriós”, ha manifestat.

Bosch, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha afegit que “s’ha tornat ‘marxista’ Xavier Trias, però ‘marxista’ de Groucho  Marx. Diu:  ‘Escolti, aquí té els meus principis de ferro, però no es preocupi que si no li agraden en tinc uns altres’”.

L’alcaldable republicà també ha marcat distàncies amb Barcelona en Comú i la CUP. D'Ada Colau, ha lamentat que no es pronunciï a favor de la independència i la capitalitat de Barcelona, i de la CUP ha dit que és una formació instal·lada en la protesta.

Finalment, ha assegurat que si és alcalde, posarà Barcelona al servei del país, la farà entrar a l'Associació de Municipis per la Independència i impulsarà un Pla d'Urbanisme social.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 pers, tortosa, 18/05/2015 - 20:54

Votar en Barna. no es votar en un pueblo;deberia votar a alcaldes de barrio antes que un alcalde y estos luego votar al alcalde de todos los barrios.No debieran 2mill.de personas votar un solo candidato Debiera estar prohibido por decreto

#6 Josep Maria, barcelona, 18/05/2015 - 20:49

Docns votaré la CUP la feina feta a REUS amb dos regidirs , preu Preu INVOVA; a barcelona despres de 20 anys de la casta de DEl PSOE i quatre DE CIU,fara mes pudor que un femer.
Pacte CIU-PSOE no sumen a ERC deixa molt clar que no entrea aquest tripàrtit VOTa La CUP

#5 Gerardbcn22, Barcelona, 18/05/2015 - 19:59

Ay, ay que ERC y CIU ya estan escenificando, previo pacto, una ruptura, un enfrentamiento entre ambos q sirva de excusa para postponer las "plebiscitarias" del mitico 27S. Y es q se huelen el fracaso de ambos partidos en las municipales.

#4 ECO-PROGRESSISTA, bcn, 18/05/2015 - 19:10

govern COLAU-CUP-PSC... i ERC?

senyors d'ERC, són vostès d'Esquerres de veritat o una extensió de la burgesia corrupta de CIU?

és hora de mullar-se!

és hora de formar un govern d'Esquerres a Barna!

#3 a, girona, 18/05/2015 - 17:21

Teatre en campanya electoral