Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2015. 11:47h.

"Les nenes anaven amb les calces a la mà"

Una regidora del PP de Màlaga fa aquestes declaracions per demanar "civisme" a la fira

"Les nenes anaven amb les calces a la mà"

Teresa Porras, el primer dia de la Fira de Màlaga

La regidora de festes de l'Ajuntament de Màlaga, Teresa Porras Teruel, ha aixecat la polèmica just abans de l'inici de la fira de la ciutat al realitzar unes declaracions sobre la manca de "civisme" que hi ha segons ella.

Durant una entrevista al diari Malaga Hoy, l'edil del PP va assegurar que "les nenes anaven amb les calces a la mà perquè s'assequessin, això ho veus normal? O el tio que va a la fira descamisat, una cosa és que vagis còmode i una altra cosa que vagis fet un porc. Civisme, repeteixo".

La delegada del Govern per a la Violència de Gènere, Blanca Hernández, considera "desmoralitzador i desolador" el que va declarar la regidora. "Les persones públiques han de donar exemple absolut en el respecte envers les dones -assenyala-, han d’acceptar la Constitució, que parla d’igualtat entre homes i dones, i de respecte als drets humans".

El grup socialista exigeix la dimissió urgent de Porras. Per María Gámez, la portaveu, "no és digne tenir entre els representants públics algú que fa servir aquest llenguatge i el que en trasllueix. És una falta de consideració cap a les dones i el que representen les dones, a la fira o en altres circumstàncies".

Finalment, Málaga Ahora, formació que impulsa Podem, lamenta aquesta mena d’afirmacions "que encoratgen el sexisme" i també demanen la destitució de la regidora popular.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Casper, Bcb, 19/08/2015 - 11:13

Las niñas del PP siempre han sido muy progres.

#11 el último que cierre, Canovejas, 18/08/2015 - 21:35

¿Alguien se ha preguntado si iban meás hasta las trancas y por eso y para evitar picores mayores optaron por quitárselas...?
O, si con los calores de la ciudad y el furor uterino, "aquello" era una caldera hirviendo que pedía ser aireada para evitar males mayores...?
Ya me hubiera gustado verlo...

#10 Papaluna, Barcelona, 18/08/2015 - 19:55

Aquesta senyora té tot el dret per a dir el que diu, i té la raó. Anar a una fira ciutadana en grup, amb les calces a la mà (dona) o descamisat quillata (home) és d'un mal gust brutal; propi de xusma
.
El que passa és que ella és del PP, i l'extrema esquerra comunista li té declarada la guerra.

#9 Oriol2, BCN, 18/08/2015 - 16:32

El que més m'agrada de l'entrevista és quan la senyora regidora diu: "si tú te meas en la calle, ¿yo qué puedo hacer?" No sé què admirar-ne més, si la sinceritat o la cara dura.

#8 Oriol2, BCN, 18/08/2015 - 16:30

Però a veure, aquesta senyora es fica amb "las niñas [que] iban con las bragas en la mano" i "el tío que va a la feria descamisao [...] hecho un puerco". No és un model d'elegància en el parlar, però a mi em sembla que carrega igual contra homes i dones. No crec que d'això se'n pugui dir sexisme.