Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2012. 11:59h.

"Les nòmines les hi ha pagat el govern de Catalunya o el d'Espanya?"

Sánchez-Camacho recorda la "frustració" de l'Estatut i proposa millorar l'actual model de finançament

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que "no es pot dir que hi ha hagut deslleialtat del govern d'Espanya" i posteriorment ha preguntat als diputats: "les nòmines els les ha pagat el govern de Catalunya o el d'Espanya?". A més, ha recordat que "som aquí pel mandat dels catalans i de la resta dels espanyols" i ha afegit que "les regles del joc són les que són i s'han de respectar".

Durant la seva intervenció, la líder dels populars catalans ha recordat la "frustració" que va generar la negociació de l'Estatut i ha apostat per millorar l'actual model de finançament. La presidenta del PPC ha reiterat que la seva proposta és "singular, més eficaç i que comptarà amb més recursos", i li ha recordat que no té el suport d'Espanya.

"Catalunya està en el debat d'aquesta situació d'emergència nacional" que porta a replantejar l'estat de les autonomies. El PPC el defensa, ha dit, però "més aprimat" i sense duplicació de competències. Sánchez-Camacho ha recordat al president Mas que el seu partit li ha donat suport, però li ha dit que l'eix de la legislatura no és el pacte fiscal, sinó els aturats, fer autocrítica, entre d'altres.

També ha retret que Mas digués que el pacte fiscal és la solució de tots els problemes. I ha manifestat que Catalunya necessita polítics que estiguin a l'alçada i que digui la veritat, i el pacte fiscal no és la solució de tot.

Sánchez-Camacho, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#23 Ramon A., Sant Cugat del Valles, 26/07/2012 - 15:14

Quina pena que fas Alicia, no tinguis dubte que ho paguem els catalans, via Madrid pero el diners surten d'aqui.

#22 Joseo Maria, barcelona, 26/07/2012 - 09:12

SEnyorenta Rotentenmeyer les nòmines les paguem els Catalans cada vegada que paguem EL IRPF . les Paguem els mateixos funcionaris Catalans com qualsevol treballadors quant l'hisenda Espanyola esquila la nostra nòmina com de de qualsevol Català...prodriem començar per no pagar la teva colona

#21 mireia, barna, 25/07/2012 - 23:05

Les paga el govern d'Espanya, és clar però els diners surten del que ens espolia a Catalunya..

#20 Saltamarges, Un raco de la muntanya, 25/07/2012 - 19:01

#3.2

-Per Lluis de BCN. El Solsonés es una comarca autosostenible. Aqui no en rebem de subvencions. Les necessiteu els de Barcelona per fer forums i d´altres estupidesses , que us obliguen el cap de setmana a sortir com desaforats per trinxar els boscos i el paisatge de la Catalunya central.

#20.1 Nora, Manresa, 25/07/2012 - 21:46

Pues pedid la independencia. Seguro que seriais como Liechtenstein (lo que se ahorraría Mas en viajes).

#20.2 Joan, Bcn, 26/07/2012 - 10:49

Si tienes razon, a que esperais para pedir las balanzas fiscales?
Pacto fiscal Barcelona- Catalunya YA!
Harto que se construyan polideportivos para 15 personas con mi dinero, mientras mis hijos tienen que juagar al futbol en un parque esquivando c*** de perro!
Barcelona independiente!

#19 Manel Parra, Bellpuig, 25/07/2012 - 17:06

Com sempre tocant a la diana, la presidenta del PP català. Felicitacions Alícia per les teves intervencions sobre aquest tema. Molt encertades les teves paraules.