Política · 8 d'Octubre de 2010. 10:38h.

Les nou banderes de Mas, segons el PSC

Planasdemunt, Jaume Sentís, De la Rosa, Estevill, Piqué Vidal, Madí, Alavedra, Prenafeta i Millet

Les nou banderes de Mas, segons el PSC

Mas, amb les nou senyeres

El digital Nou Cicle, proper al PSC, afirma que "ja estàvem acostumats a una dreta nacionalista que fa servir la bandera per amagar la cartera". "Tenint en compte que les banderes que hem comptat són nou, algunes hipòtesis de treball poden ser les següents", escriuen.

"La primera bandera amaga la condemna del conseller Planasdemunt i les dimissions al llarg dels anys de sis altres consellers de governs de Pujol (Cullell, Roma, Miró, Alavedra, Alegre i Farreres), a causa de corresponents escàndols, així com la dimissió del secretari general de Presidència, Lluís Prenafeta, objete d’una querella de un grup d’ accionistes d’Iberia de Seguros", afirmen.

"La segona bandera amaga la fuga del director financer d’Inverama-Casinos de Cataluña, Jaume Sentís, amb 127 milions de pessetes, que posà al descobert el primer cas de finançament ilegal de Convergència".

"La tercera bandera amaga el senyor Javier de la Rosa, l’”empresari model” de Pujol, que va acabar a la Model per l’apropiació d’uns 500 milions de dòlars quan era administrador a Espanya del grup KIO (Kuwait Investments Office)".

"La quarta bandera amaga l’exjutge Lluís Pascual Estevill, ex vocal del Consejo General del Poder Judicial a proposta de CiU, condemnat a nou anys de presó per extorsionar  empresaris  i acceptar suborns".

"La cinquena bandera amaga  l’advocat de Pujol i soci de Prenafeta, Joan Piqué Vidal, advocat de Pujol en el cas Banca Catalana i soci de Prenafeta, condemnat a sis anys de presó".

"La sisena bandera amaga la dimissió de David Madí del seu càrrec de secretari de Comunicació de la Generalitat, per falsejar dades de les enquestes oficials de la Generalitat per tal de beneficiar a Artur Mas".

"La setena bandera amaga les imputacions i judicis pendents dels convergents Macià Alavedra i Lluis Prenafeta, dos dels més íntims col·laboradors de l’ex president Pujol, que a l’inici del seu mandat li va dir a Prenafeta 'la Generalitat som tu i jo'".

"La vuitena bandera amaga la teoria i la pràctica del prenafetisme: ús de la bandera com a talismà que permet tota mena de malifetes,  aplicació del principi 'la política es fa a les clavegueres' i confusió permanent entre negocis i política".

"La novena bandera amaga la veritat sobre el finançament de Ferrovial i altres constructores al Palau de la Música de Fèlix Millet, així com els diners i serveis que des del Palau de Millet passaren a la Fundació i a les campanyes electorals de Convergència", conclouen.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 49 díes i al carrer, Barcelona, 11/10/2010 - 11:13

Per aquesta regle de tres, si fessim referència als (pressumptes) sociates corruptes, amb totes les banderes que onejen a la ONU, faríem curt

#44 joan de sants, barcelona, 10/10/2010 - 18:46

ondia alvaro! em sap greu, però ja va essent hora que te n'adonis del nacionalisme de "butxaca" d'aquesta gent. No em facis riure!

#43 nuke, barcelona, 10/10/2010 - 12:42

No cal que afegiu la cueta "segons el PSC". Això, en vosaltres, sempre va implícit.

#42 El Capitán Trueno, Barcelona, 09/10/2010 - 22:47

La verdad es la verdad, la diga Agamenón o el PSC, digo su porquero.

#41 Ah!, esclar, ara entenc l'acudit..., BCN, 09/10/2010 - 21:35

Quin humor mes intel·ligent i de nivell que gasten al PSC!!... ostres, vincular cada senyera amb un acte delictiu!. Esclar!, CIU es un partit d'extorsionadors, delinqüents i criminals, i darrera de cada un dels militants, s'amaga una persona perversa i depravada, no com al PSC que estan nets.