Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2010. 16:04h.

Les obres 'pendents' de Blanco

El ministre 'salva' algunes obres, però queden pendents les més importants

Les obres 'pendents' de Blanco

Blanco i Nadal, en una imatge d'arxiu

El ministre de Foment, José Blanco, ha anunciat aquesta setmana que finalment hi haurà inversió en tres grans infraestructures de les quals s’havia anunciat la seva paralització a causa de la reducció de la inversió per pal·liar el dèficit. Les obres que rebran inersió seran l’autovia A-2 (en dos dels tres trams que queden per executar), l’A-27 entre Montblanc i Valls i  l’A-14 entre Lleida i Sopeira.

També va anunciar que s’augmentarà la inversió prevista inicialment en cinc obres més: l’autovia A-22 entre Osca i Lleida, la Nacional 230 (obres complementàries al túnel de Viella), la Nacional 340 en les seves variants de l’Aldea i Vallirana, la reordenació dels accessos a l'aeroport de Reus i el pont sobre el riu Ter al (Girona).

Però, en canvi, queden paralitzades altres infraestructures com la connexió ferroviària amb l'Aeroport de Barcelona -la nova terminal no té transport públic-; la connexió entre l'autovia i l'autopista per Castellbisbal, la millora de la carretera internacional 145 entre la Seu i Andorra, el retard amb el corredor ferroviari, la lentitud en les obres d'alta velocitat entre Barceloan i Figueres -fonamentals per la connexió amb França-, la Nacional-II a Girona i l'A-27 a Tarragona.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Núria, bcn(cat), 29/08/2010 - 11:05

Això no us recorda els "trileros" de les rambles? Amago per aqui, ensenyo per alla i apa! ja no hi és...
Ja n'hi ha prou, de robar-nos els calés!

#1 Núria, Reus, 28/08/2010 - 17:03

Potser amb els diners que han robat els sociates a les caixeds d'estalvi catalanes n'hi hauria prou, i en sobraria, per restablir els sous dels funcionaris i acabar l'obra pública suspesa. Sou xusma.