Política · 28 d'Octubre de 2011. 21:36h.

"Les paraules de Peces-Barba em semblen una barbaritat i una tonteria"

Chacón ha parlat amb ell per telèfon "i no només està preocupat, sinó que també penedit"

"Les paraules de Peces-Barba em semblen una barbaritat i una tonteria"

Chacón, en una imatge d'arxiu

La candidata del PSC a les eleccions generals i ministra de Defensa, Carme Chacón, ha titllat de "barbaritat" i de "tonteria intolerable" les declaracions de Gregorio Peces-Barba sobre Catalunya.

L'expresident del Congrés va desencadenar ahir una forta polèmica en declarar, en un acte al Congrés Nacional de l'Advocacia, que a Espanya potser li "hagués anat millor" si al segle XVII s'hagués "quedat amb els portuguesos" i hagués deixat "que es vagin els catalans ".

"Crec que ja ho ha dit el president de la Generalitat (Artur Mas): em semblen una barbaritat i una tonteria intolerable", ha lamentat Chacón abans de participar en un cicle de xerrades amb els candidats organitzat per l'Ateneu Barcelonès. "Són molt desafortunades i estan molt fora de lloc", ha afegit la ministra.

Chacón ha explicat que ha mantingut una conversa telefònica amb el dirigent socialista i ha assegurat que Peces-Barba "no només estava preocupat, sinó que també penedit i m'ha traslladat amb humilitat que creu que havia comès un error".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Joao, Andorra, 29/10/2011 - 13:13

e el otro comentario donde esta porque no lo publican? me lo pueden explicar

#8 Joao, andorra, 29/10/2011 - 13:06

este señor ya tiene demencia senil,,o no tiene buena memoria la historia que estudio sus professores eran muy malos,,Portugal es un pais con sus fronteras desde hace mas de 600 años aun estaban los moros en Granada ya Portugal tenia las fronteras de hoy,,,inculto

#7 Josep, Lleida, 29/10/2011 - 11:58

a mi lo que dice esta pija millonaria sociata también me parece una barbaridad y una tonteria, ya puestos.

#6 Pere, BCN, 29/10/2011 - 10:34

Doncs a les declaracions que va fer a RAC1, no estava ni penedit, ni preocupat, tot el contrari, estava indignat perquè no vam (els catalans) riure. Si això hagués dit algú del PP ja estaríem demanant dimissions i no se que, però com que ho diu un sociata no passa res. Ser dels guays té això.

#5 Ferran, Piles, 29/10/2011 - 10:13

La barbaritat més gran de totes sembla que segons Peces Barba la llengua pròpia de Catalunya és el castellà com es sap establerta per Decret, conegut com de Nueva Planta, pel conegut dret de conquesta.