Política · 29 de Setembre de 2022. 12:19h.

Les paraules que van desencadenar la crisi

Batet: "si no hi ha garanties li demanarem que se sotmeti a una qüestió de confiança"

Les paraules que van desencadenar la crisi

La qüestió de confiança que va plantejar el president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant el debat de política general ha estat el causant de la crisi de Govern.

Batet va dir en seu parlamentària que "davant d'un problema de confiança, davant la seva resposta, que necessitem concreció, si no hi ha aquesta concreció, per radicalitat democràtica li demanarem si no hi ha aquestes garanties i no hi ha aquesta concreció, li demanarem que se sotmeti a una qüestió de confiança al Parlament de Catalunya com va fer el president Puigdemont fa sis anys".

Aquesta petició ha desencadenat una crisi a l'Executiu que, de moment, s'ha saldat amb el cessament del vicepresident Jordi Puigneró per la "pèrdua de confiança", ja que, segons va apuntar Aragonès, "no va informar-me de les intencions" de Junts.

Turull ha detallat en una entrevista a Rac-1 que "vam assumir la responsabilitat de plantejar la qüestió de confiança Laura Borràs, Albert Batet i jo", però ha admès que Puigneró tenia coneixement d'aquesta possibilitat si bé "no sabia que Batet ho diria en la resposta a Aragonès".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#6 Tabarnés puro, Barcino, 30/09/2022 - 08:46

Qué gran fichaje el Batet: todo lo que toca lo convierte en m.

#4 Carlos Gomez, que pasa nen, 29/09/2022 - 15:06

Diuen les males llengües que el cacic i acaudalat pare d´aquest grotesc mamifer va comprar el seu esco amb una generosa donacio a tocateja i a fons perdut a les escurades butxaques del Mao Tse Tung de Waterloo

Que no fara un pare per un fill encara que sigui com aquest

#2 Marc de Vich, Vich, 29/09/2022 - 14:05

Se imaginan a este tros d’home, vendiendo algo, o trabajando en algo, pues ya está todo dicho, desde que nacieron en la poltrona por la gracia del procés, y ya puede decir lo que quiera. A lo mejor se piensan que en la vida real, en que la vivimos la mayoría, sería algo, patético