Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2015. 08:54h.

Les parelles sentimentals de l’Ajuntament aixequen crítiques

Trias diu que mana més la parella de Colau que Pisarello

Les parelles sentimentals de l’Ajuntament aixequen crítiques

Colau, amb la seva parella, en una imatge d'arxiu

El president del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha ofert  una roda de premsa per valorar l’actualitat municipal, en la que ha acusat el govern d’Ada Colau de “confondre l’Ajuntament amb el partit”, i de “canviar la participació pel partidisme”.

Així, ha criticat que a la reunió de portaveus dels grups municipals hi participés de manera activa, “portant la veu cantant i amb el silenci absolut del tinent d’alcalde”, un representant del partit Barcelona en Comú i no un càrrec electe, en referència a la parella de l’Alcaldessa, Adrià Alemany.

“Si ho hagués fet jo m’haguessin dit de tot, creure que és normal és greu i lamentable” ha afegit en al·lusió a Gerardo Pisarello i ha anunciat que el grup de CiU no participarà a més reunions, per tractar de temes municipals, que no estiguin dirigides per membres del Govern municipal o persones integrats en l’estructura municipal.
 
Trias, com ja va anunciar, ha explicat que el grup que encapçala “farà una oposició constructiva, que fugirà del bloqueig o la paralització, encaminada a fer que la ciutat funcioni i evitar el desgavell en la manera de funcionar de l’Ajuntament, que veu en una certa desorientació”. “Farem una oposició no per impedir governar sinó perquè es governi”, i ha afegit que “serem exigents i implacables perquè Barcelona no pot perdre oportunitats”.
 
Xavier Trias ha criticat que "no s’entrevegi, en el govern municipal, un línia política clara, més que propositiva, és a la contra” i ha lamentat que "de moment només hi hagi política de gestos, acudits, selfies i twitter, que creen desorientació, dins i fora de la casa". ”Estan preocupats per la foto, però no es pot badar perquè farem passes enrere”, ha alertat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#14 ramon, Barcelona-c, 02/07/2015 - 10:48

Les parelles que facin el que vulguin son lliures i no s'equivocan els que s'ho han de fer mirar son els votants que tant sovint no entenen res .
Aixó es el principi .

#12 Claüc, Sabadell, 01/07/2015 - 21:55

Mana més la parella de Colau que la del Gerardo Pisarello?,
Bé, però com que el Pisarello també hi ha col·locat a la parella, potser és la parella de Pisarello la que mana més que la Colau.

#10 laila, bcn, 01/07/2015 - 20:13

1.No es pot cobrar del partit i treballar a l'Ajuntament
2.No es pot cobrar de l.'Ajuntament i treballar pel partit
3.I el mes umportant rs que no es pot pagar amb diners publics res del partit
Ho duc perqu? evirant desnonaments sou bons però de gestió publica esteu per examinar-vos all setembre

#8 perspicaz, BCN, 01/07/2015 - 19:15

Foto interesante, cena cutre de uniforme (con samarreta) en una especie de calabozo.
Que cutre es, siempre, la izquierda.

#7 Joaquim, Alp, 01/07/2015 - 19:02

el millor es que resulta, que tots guanyen més de 2200 al mes en la empresa privada... permeteu que ho dubti.

i que ho fan per servei a la comunitat, .... sisi, bla bla..