Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2015. 11:41h.

Les 'veritats' de Construïm couen a CDC

La plataforma en teoría propera a Duran es pregunta “què farà el govern català l'endemà de la DUI?“

Les 'veritats' de Construïm couen a CDC

Duran, en unes jornades de Construïm

Construïm, la plataforma registrada com a partit i impulsada per Josep Antoni Duran i Lleida en els seus inicis, s’ha preguntat a Twitter “què farà el govern català l'endemà de la DUI?” i ha fet una sèrie de comentaris que no han sentat bé a CDC.

“Hauran els ciutadans d'encerclar a la Guardia Civil? Quin és el pla per fer-la efectiva?”, es pregunten al seu compte de la xarxa social. “Ocupar Hacienda, l’aeroport del Prat, la Delegació del govern?”, afegeixen.

La formació també fa referència al viatge del d’Artur Mas als Estats Units i manifesta que “és la primera vegada que un president de la Generalitat no aconsegueix una foto amb cap càrrec important”.

Construïm exposa que “si algú es pensa que els EUA i/o la UE forçaran a Espanya a negociar la DUI que viatgi una mica i s'assabenti el pa que es dóna”.

El portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, que ha replicat que “mai construireu res amb aquest pèssim estil!” i el membre d'Unió i secretari d'Universitats, Antoni Castellà, ha manifestat que “com va dir un conseller en l'últim Consell Nacional d’Unió i la majoria vàrem aplaudir, definitivament Construïm són els nostres adversaris!”.

Duran ha desmentit que tingui res a veure amb aquests comentaris. "No tinc res a veure amb tuits ni amb cap pronunciament de l'associació Construïm. Construïm té vida pròpia i jo sóc d'Unió", ha manifestat al seu compte de twitter. 

Mas, durant la seva visita als Estats Units (Foto: Jordi Bedmar)

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#23 Joan Jové, Barcelona, 01/05/2015 - 19:56

Espanya és incapaç de pactar i arribar a acords. Els catalans, per fi ens hem adonat que Espanya no ens respecta, només actua a cops de Constitució. Una Constitució escrita al dictat de militars franquistes.

#23.1 Ai! aquesta memòria, Bcn, 02/05/2015 - 20:28

La constitució aquesta que dius la varen votar el 93 per cent dels catalans amb dret de vot. Va ser el territori on fou més votada. Per cert, quants anys tens?

#22 Josep, Tarragona, 01/05/2015 - 10:53

Los tontines de xipolleig y ambaixador pueden responder a la pregunta en vez de decir tonterías día si y día también? Ambaixador explícale a Más la.tontería de que.tendremos 16.000 que aún no sé entera... Cuando todo el mundo haga chistes de los catalanes será gracias a gente como vosotros...

#21 Martín, BCN, 30/04/2015 - 17:45

El govern català planifica amb poca traça.

Que els d'quí i els de fora els qüestionin, em sembla normal..

#20 Vull respostes, Girona, 30/04/2015 - 16:48

Molt criticar en Duran i Construím però ningú respon la pregunta Què farà el govern català l'endemà de la DUI? Responeu o només serviu per "cantar" allò de in-inde...?

#19 Lo Tio Collons, Espolla (Alt Empordà), 30/04/2015 - 16:41

Ostres, ara en Duran es desmarca també dels missatges de Construïm.
A veure si el fake, Deconstruïm, és el que fa els comentaris seriosos, i el compte oficial les bajanades catòlico-espanyolista que hem pogut llegir fins ara. Inclús diría que semblen redactats per algún pepero dels d'Aznar o Rouco.