Publicitat
Política · 24 de Maig de 2019. 17:13h.

L'esbiaix ideològic dels mestres

Més d'un centenar signen un manifest en suport a Ada Colau

L'esbiaix ideològic dels mestres

Ada Colau

Més d'un centenar de treballadors de l'àmbit de l'educació han signat un manifest en suport a Ada Colau en el qual afirmen que l'alcaldessa de Barcelona és "l'única garantia de mantenir i enfortir" el projecte polític educatiu actual. L'escrit, titulat 'Guanyem oportunitats educatives, guanyem el futur' i signat per un total de 130 professors, reclama que "Barcelona en Comú governi quatre anys més a l'Ajuntament de Barcelona".

"L'única garantia de mantenir i enfortir el projecte polític d'educació pública actual és que Barcelona en Comú governi quatre anys més a l'Ajuntament de Barcelona" recalca el document. El manifest també destaca que durant els quatre anys de mandat de Colau s'ha fet "el pla de xoc contra la segregació, la posada en marxa d'un sistema de preus públics basat en la tarifació social i l'obertura de nous centres públics".

Els professors també consideren que les polítiques que duria a terme el candidat d'ERC, "no poden ser garantia de continuïtat" de la bona feina feta. "Ernest Maragall, i les forces que tant abans com ara representa, no poden ser garantia de continuïtat de la bona feina feta" afirma l'escrit, recalcant que ell va ser "l'impulsor de la Llei d'Educació de Catalunya del 2009" que -segons afirmen- anava "destinada a conservar els concerts amb escoles que segreguen per raons de sexe". També menciona les "retallades amb l'excusa de la crisi" que va dur a terme durant el seu mandat. 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 joan, manresa, 25/05/2019 - 17:36

El Casal obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina..--Aquest titular d'avui,millor que el de ahir...,i mes realista.No sa de confondre entre ensenyament primari i secundari,ni entre professors i mestres..., a alguns els agraden la confusió..,si be es cert que ya molts mestres que volen i exigeixen ser professors..,els frustrats i de baix nivell

#7 joan, BCn, 24/05/2019 - 20:17

Los padres harían bien de escuchar a los profesores.Los profesores no son fáciles de engañar y saben quién es Ernest Maragall.

#6 Neferu, Barcelona, 24/05/2019 - 19:48

¡¡Por Dios, con el enorme aumento de la degradación que sufre Barcelona desde que ella está al frente!! De verdad, de verdad que, NOS MERECEMOS LOS PÉSIMOS POLÍTICOS QUE TENEMOS.

#6.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 25/05/2019 - 08:26

pues espera a que se haga con la alcaldía Maragall, no van ha quedar ni los huesos de Barcelona

#5 Sergi Sergio, Barcelona, 24/05/2019 - 19:20

Pobre alumnos catalanes entre unos y otros esto da pena, dedicaros a enseñar que para eso os pagan o dejar la enseñanza y meteros a politicos.

#4 teruel existe, BCN, 24/05/2019 - 18:57

En BCN hay miles de maestros y profesores. ¿A quién le importa lo que firmen un centenar? Además, estoy seguro que la mayoría de firmantes no están en las aulas, sino en despachos de asesores políticos, como presuntos expertos. En realidad, son gente que huye del aula porque ni valen ni sirven.