Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2010. 09:10h.

L'escissió de la CUP es presenta al Parlament

Les bases són "ruptura democràtica, independència nacional, regeneració democràtica i transformació social"

L'escissió de la CUP es presenta al Parlament

Noves alternatives independentistes

El grup promotor de la Crida a la Unitat Popular ha convocat aquest diumenge una assemblea oberta a tots els adherits al manifest “Crida a la Unitat Popular, per la terra, el treball i la llibertat”. L’objectiu de l’assemblea consistia en decidir la viabilitat i la necessitat de presentar una candidatura d’esquerres, ecologista i independentista al Parlament de la Generalitat de Catalunya per les eleccions autonòmiques d’aquesta propera tardor.
 
A l’assemblea s’ha constatat "la necessitat per part dels i les assistents de que cal una candidatura alternativa amb prou força per poder representar la veu del poble català al Parlament en un moment històric i decisiu com el que estem vivint". El nom escollit ha estat Crida per la Terra.

Tanmateix, a les eleccions al Parlament es fixa "el primer objectiu de vertebrar una coalició electoral el més amplia possible amb tots aquells partits que subscriguin els quatre pilars sobre els que fonamentem la nostra proposta: ruptura democràtica, independència nacional, regeneració democràtica i transformació social".

En aquest sentit ja s’estan produint contactes amb Revolta Global i Alternativa Verda, deixant la porta oberta a la nostra participació a d’altres espais unitaris i on conflueixen d’altres forces i moviments politics independentistes com el nostre.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Dídac, Barcelona, 15/07/2010 - 17:45

Intereconomia pot aprendre molt de e-notícies, ni Losantos s'atreviria a manipular com ho feu aquí,
Us recomano que truqueu a la seu nacional de la CUP per informar-vos be.
però crec que no és informació allò que vosaltres veneu.

#7 STOP FASCISMO EN CATALUÑA, Barcelona, 15/07/2010 - 14:58

La CUP es un nido de fascistas, mayoritariamnente charnegos renegados y acomplejados, que aspiran a ser más catalanes que nadie para compensar su descendencia murciana o andaluza. Practican la pederastia ideológica adoctrinando a impúberes indefensos.

#6 JA JA JA JA JA, Barcelona-España, 15/07/2010 - 11:07

ADEMÁS DE POCOS, FRIKIS, CATETOS, CUTRES, PERDEDORES, ACOMPLEJADOS, FRUSTRADOS, PARLANTES DE LATÍN, LERDOS Y PUEBLERINOS Y SUBVENCIONADOS: VAN MUY MAL AVENIDOS; SE DESUNEN Y TRAICIONAN ENTRE ELLOS Y SON CARCAS ¡¡VIVA ESPAÑA!!

#5 oriol, lleida, 15/07/2010 - 10:40

A la CUP no hi han escissions! Informeu-vos abans de publicar noticies. Gràcies.

#4 lluis, b, 15/07/2010 - 10:06

Les CUP són molt necessàries. Son gent jove, vital, compromesa i crítica. I desacomplexadament independentistes. La independència és transversal!