Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2015. 19:01h.

L’escissió d’Unió s’endú 22 alcaldes

Demòcrates de Catalunya afirma que també s’han incorporat al nou partit 118 regidors, 15 consellers comarcals i 5 consellers municipals

L’escissió d’Unió s’endú 22 alcaldes

Castellà, durant l'acte

Demòcrates de Catalunya, la formació creada pels sobiranistes d’Unió arran de l’escissió dels demòcrata-cristians, ha assegurat que 22 alcaldes d’UDC s’han incorporat ja al nou partit.

Durant una jornada de reflexió i debat que s’ha celebrat a Sant Cugat 'han donat a conèixer les xifres de Demòcrates de Catalunya en el món local. “En tan sols 14 dies la nova formació política ja compta amb 22 alcaldes, 118 regidors, 15 consellers comarcals i 5 consellers municipals, entre d'altres”, asseguren en un comunicat.

“Això constata que més de la meitat d'alcaldes i regidors d'Unió ja són de Demòcrates de Catalunya”, han afegit. En aquest sentit, Toni Castellà ha destacat que amb aquestes xifres "tinc el convenciment que en dues setmanes Demòcrates de Catalunya esdevindrà la quarta força municipal del país".

D’altra banda, ha dit que "el PSC i el que queda d'Unió han decidit ser crosses de l'unionisme. Quan diuen que la llista de Junts pel Sí és un poti poti, estan dient que ells no volen renunciar als seus interessos particulars, ja que volen mantenir els privilegis d'una elit a costa del patiment de tot un poble”.

“Nosaltres sí que renunciem a una part per guanyar el tot en favor del benestar dels ciutadans de Catalunya. La tercera via és una via morta, és el síndrome d'Estocolm”, ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 laura, lleida, 27/07/2015 - 12:42

Oh quina gent tant valida, sense fer res ja tenen 22 alcaldes,i ara a veure quants llocs arrancaran a la llista de ...? Algún convergent apunta:si són independentistes I fidels seguidors d'en Mas pq no és fan de CDC?O només volen plataforma poder per negociar millor? Malpensats

#10 JM, Barcelona, 27/07/2015 - 11:44

Moltes xifres però ni un nom. Ni a la seva web. Quins alcaldes són, de quins municipis? Dir això i res és el mateix

#9 Carlos Gomez, Bcn, 27/07/2015 - 09:30

Aquests tambe son dels que han vingut aquesta vida a salvar.nos del que calgui dels patiments, de les penuries i de les malifetes que algu sempre en desitja per enveja.
Quan la patria esta en perill alla estan sempre els amics del germa Castella pel que calgui.
No hem de patir per res
Son uns sants

#8 Funcional, bcn, 27/07/2015 - 08:51

Vaya cagada han cometido estos iluminados, elegir el bando perdedor les llevara a una crisis egolatra y al ostracismo.

#7 joan, girona, 27/07/2015 - 08:36

Quina sort aquesta gent, diuen que seran la 4a força municipal, ja tenen alcaldes, regidors, diputats, directors generals, consellers municipals I tot sense haver-se presentat mai a unes eleccions. Tremola CDC I ERC quan és presentin arrassen I no hi ha dubte q l'espai electoral és el vostre. Ai!