Publicitat
Política · 22 de Juny de 2010. 12:05h.

L'Església catalana, contra Marina Geli

"El cos no té com a finalitat ser una caixa de ressonància per aconseguir el màxim plaer"

L'Església catalana, contra Marina Geli

Marina Geli

L'Arquebisbat de Barcelona ha criticat el contingut de la pàgina web del departament de Salut de la Generalitat "Sexe joves", perquè "aplica el criteri de permissivitat total" a "temes tan delicats com el sexe i el respecte a la vida humana".

En la seva opinió, els consells inclosos en aquesta pàgina "poden crear confusió sobre els valors morals dels adolescents i els joves", perquè donen a entendre que "tot està permès", quan "en tots els àmbits de la vida humana sabem que hi ha comportaments positius i comportaments negatius ".

"El cos no és una joguina, no té com a finalitat ser una caixa de ressonància per aconseguir el màxim plaer. Els altres no són objectes per aconseguir relacions efímeres i sense valor en funció d'interessos primaris personals, com presenta la pàgina 'Sexe joves'", segons l'Arquebisbat.

En opinió de l'Arquebisbat de Barcelona, "el document del departament de Salut de la Generalitat realitza una tasca social i educativament molt negativa" i "promou una concepció de les relacions humanes i de la sexualitat que destrueix l'obra educativa de les famílies i de les escoles".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 joan, mataró, 10/08/2010 - 15:55

M.Antonia i Pako ,teniu rao peró en quan a la sexsualitat ,la societat en general esta a les baceroles ,son molts anys sota principis eclesiastics i aixo vol dir ,prejudicis i tabus molt ferragossos,el sexse es un sentit fisiologic del tacte i es neutr

#20 Mª Antonia, BADALONA, 24/06/2010 - 18:34

Tractar a les persones com objetes ,es aquets l'objetiu del govern? o potser abans ens enlluernaven amb el furbol i ara amb el sexe? Quins es el vertader objectiu?....

#19 Ander, Bcn, 23/06/2010 - 15:01

Com a cristiá he d'admetre que els capellans son uns "mojigatos".
Però creiem en la dignitat del Ser, ni en majories ni en normalitats del consens.
També som cínics, pero admetem haber comés mal; no girem la truita i en treien pit. Tot pel seu nóm.

#18 Pako Pikopelado, Santako, 23/06/2010 - 13:28

Però, a veure, una gent que creu que un ésser totpoderós que es diu Déu va crear l'univers, que es va fer home d'una verge, va morir i va ressuscitar, i va pujar al cel, entre d'altres contes de fades, poden tenir cap criteri fiable per a res més?

#17 teo, Lleida, 22/06/2010 - 18:48

La pitjor consellera del pitjor govern de Catalunya.
UNS INUTILS TOTS PLEGATS !!!

un govern amb massa prepotència i poca formació...