Política · 19 de Novembre de 2008. 18:43h.

"L'espai de comunicació català és el pessebre"

La polèmica concessió de freqüències d'FM, a debat a l''L'autèntic tripartit"

"L'espai de comunicació català és el pessebre"

Els tres tertulians amb un número de la Peña Taurina Diego Puerta, de Martorell

L'autèntic tripartit -la tertúlia televisiva de Manuel Trallero, Juan Carlos Girauta i Xavier Rius- han arribat a la conclusió que l'anomenat "espai de comunicació català és el pessebre" després de la polèmica concessió de freqüències d'FM. Manuel Trallero ha insistit també que "el periodisme català està completament domesticat" -"amb honroses excepcions", ha matisat Rius- i ha recordat "les entrevistes que es feia Pujol a l'Avui". "La llibertat d'expressió a Catalunya és un mal menor", ha insistit Trallero. Rius ha considerat que, respecte a l'adjudicació d'emissores, que "això de Ràdio Estel no s'aguanta" i Manuel Trallero ha afirmat que "el meu bloc té més entrades que Ràdio Estel.

Els tres tertulians han fet també un repàs de la premsa catalana: els 'favors' de La Vanguardia al Barcelona Meeting Point, l'enfrontament entre Toni Bolaño i Jordi Barbeta, els 8.000 oïdors de Ràdio Estel a Catalunya, i els suplements pagats a La Vanguardia, entre d'altres. Juan Carlos Girauta s'ha mostrat especialment bel·ligerant amb el Consell de l'Audiovisual de Catalunya i ha qualificat de "xoriçada" el darrer concurs d'atorgament de freqüències.

Veure tertúlia 1ª part

Veure tertúlia 2ª part

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 sulfuro sulfuro, Barcelona, 21/11/2008 - 11:10

Esto del pesebre tendrá que ver con Nadal.

#10 GERTRUDIS, VIC, 21/11/2008 - 10:55

I en Kropotkin el CAGANER!!!!!

#9 Ramón, Bcn, 21/11/2008 - 10:15

Ojo que el CAC(a) vigila ... Las CACicadas van a proseguir ...

#8 Kropotkin, Vic, 21/11/2008 - 09:52

Gerard (Barna): Los nazionanistas podrias demandarlos por los derechos de autor (por lo del onanismo). Jua, jua, jua,... Mira que apropiarse de algo tan vuestro.... Jua, jua, jua,...

#7 Gerard, Barna, 21/11/2008 - 08:05

Quina orgia onanista! Quins fregaments mutus! I quines amistats més forçades! A veure quan duren. AIxò de parlar ho fan molt bé però la seva aportació al panorama periodístic que tant desacrediten és molt i molt escassa. Més mediocritat.