Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2010. 10:06h.

L'espectacle afebleix Reagrupament

Comentaristes d'e-notícies denuncien "el circ" de la formació de Joan Carretero

L'espectacle afebleix Reagrupament

Imatge creada pel departament gràfic d'e-notícies

La crisi viscuda per Reagrupament en les  últimes 48 hores -amb l'anada i tornada de Carretero inclosa- ha afectat seriosament a la imatge de renovació i seriositat que projectava la formació liderada per l'exconseller de Governació. Només cal repassar alguns dels comentaris a e-notícies.

D'aquesta manera, en Carles de Barcelona considera que "Reagrupament és una casa de barrets i amb amiguetes i tot. Falta en Laporta per fer de palmero". En Jordi de Cardona ho troba "senzillament patètic" i denuncia "els aires estalinistes ha agafat aquest Carretero". La Laura de l'Hospitalet ho creu una "comèdia" i el Pep de l'Alt Empordà titlla Carretero de "líder estrany i curiós" i a Reagrupament de "circ".

També un "exreagrupat del Moianès" ironitza i explica que "Carreterescu no accepta perdre un minut en batalles internes. Franco, tampoc". Al Jordi de Teià, els fets li recorden "aquella mítica escena de 'La Vida de Brian' al Circ Romà".

Per contra, el president de Reagrupament també rep alguns suports, com el de la Maria de Vic, que considera que "superada la crisi, ara sense els entrebancs que posaven contínuament els 4 díscols, posem-nos a treballar per la independència i la regeneració política, i deixem als ases que bramin".

Finalment, el Toni de Barcelona assegura que "Carretero i la direcció n han sortit reforçats, d'aquesta situació. Reagrupament també".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 Felipe Montes, Barcelona, 03/02/2010 - 20:43

He hecho una búsqueda en Google: "Carretero y Sandra Lomas" y entre otras cosas me sale esto, "Consulta los resultados traducidos de páginas web en inglés para:
carretero y sandra lomas (sandra road and hills)"

#31 Marcel, Barcelona, 03/02/2010 - 13:44

i aquesta olla de grills ens havia de redimir?

#30 Honor1714, BCN, 02/02/2010 - 22:49

Lo importante de Reagrupament es toda la ilusión, esperanzas y ganas de la gente catalana normal de la calle en que toda la clase política catalana trabajen. Los personajillos y forajidos de la política tienen los dias contados,se les ve el plumero fácil.

#29 Tomppa, Sabadell, 02/02/2010 - 22:25

Reagrupament es un projecte de Carratero que amb temps i amb molta feina i moltes compromisos podria ser un partit independista serios a catalunya. Si algu ha anat contra carratero JA es culpa d'ells i han fet molt malt per catalans i catalunya.

#28 Carles Vinarós, Barcelona, 02/02/2010 - 21:42

Ara si que he quedat ben fotut, us anava a votar i no ho penso fer. Caram, encara no heu començat i ja actueu amb indecència. No hi ha res a fer amb res d\'ERC, ni Reagrupament ni ja no se quantes coses més feu i desfeu. Adéu i ja us ho fareu