Publicitat
Política · 17 de Gener de 2019. 22:21h.

L’esperança del PPC

Josep Bou afirma que “no al deixaré morir a Barcelona ni Catalunya”

L’esperança del PPC

Josep Bou, en una acte a Nou Barris

El candidat del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha assegurat que no permetrà que la formació es quedi fora del consistori, tal i com auguren algunes enquestes publicades recentment. “No deixaré morir al PPC a Barcelona ni a Catalunya”, ha reblat l’alcaldable en un acte amb veïns de Nou Barris.

Bou ha reivindicat el PPC com “un gran partit” que “forma part del principal grup del Parlament europeu i el que més diputats té al Congrés”. “No deixaré que desaparegui”, ha insistit, alhora que ha demanat “desallotjar” l’alcaldessa Ada Colau.

L’alcaldable ha carregat contra la gestió dels Comuns al capdavant de l’Ajuntament per “una mala gestió” econòmica. “Hi ha moltes fugues, despeses indegudes i amb conceptes ideològics. Això no pot ser, les despeses han de ser pels barcelonins”, ha reblat Bou. El candidat dels ‘populars’ ha augurat que “ens sobraran diners” si el proper govern municipal “administra bé, potencia el creixement i el turisme”.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Onofre de Dip, Barcelona, 18/01/2019 - 11:41

Fa tard, massa.
El varen deixar morir al carrer Gènova fa molts anys. De fet, no el varen volver mai. I mai varen saber què redimonis fer-ne d'ell.