Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2021. 11:45h.

L'espina clavada de Borràs

La presidenta del Parlament aprofita el càrrec per dur a terme una intensa agenda institucional

L'espina clavada de Borràs

Borràs, amb un oficial de la Guàrdia Civil, durant l'incendi de la Conca de Barberà

Laura Borràs continua amb una espineta clavada: el no haver arribat a la presidència de la Generalitat. Com se sap, Junts per Catalunya va quedar per darrere del PSC i Esquerra a les eleccions del passat 14 de febrer, però des de la presidència de Parlament aprofita per donar una imatge presidencial.

Ahir mateix es va reunir amb els quatre expresidents de la cambra catalana, Torrent va excusar la seva presència per problemes d'agenda; i té una intensa activitat institucional com a segona autoritat de Catalunya. La setmana passada va visitar el centre de comandament dels Bombers per l'incendi a la Conca de Barberà; i de visita institucional a Lloret de Mar, a Martorell i a Begues. També va presentar el llibre 'Estels que encara fan llum', d'Oriol Pi de Cabanyes.

I si tirem la mirada més enrere l'agenda de Laura Borràs segueix la mateixa línia. Fa dues setmanes va assistir a l'acte del seixantè aniversari d'Òmnium Cultural, a l'acte d'inauguració de les obres de remodelació del Museu del Port de Tarragona, a la cloenda de la Universitat d'Estiu Ramon Llull i a l'acte d'homenatge nacional a les persones que han lluitat contra el covid, organitzat per Òmnium.

Laura Borràs, a més, s'ha creat un perfil oficial de Twitter @mhp_LauraBorras, a banda del seu personal; per difondre la seva tasca com a presidenta del Parlament i ofereix als més de 5.000 seguidors que té "estar al dia de l'activitat de la presidenta".

presi.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 27/07/2021 - 19:01

(Borràs, con un oficial de la Guardia Civil....)
Oficial no, es un Jefe de la Guardia Civil, pues es un Coronel.

#6.1 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 27/07/2021 - 19:46

En sí, si es un oficial (de Alférez a Coronel son oficiales)

#5 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 27/07/2021 - 18:57

Como esta Sra. coja el covid, ya sabemos a quien va a culpar: al mando de la G.C., que se lo ha transmitido conscientemente para acabar con ella.

#4 Jvcs, Barcelona, 27/07/2021 - 14:14

Ves la imagen y la realidad incuestionable al final todos estos bocazas indepes agachan la cabeza cuando tienen delante a un guardia civil o mando del estado.
Ahora repite conmigo borrás ....todo es magia viva españa , y a partir de aqui ya puedes seguir timando al personal del lazo,pero ojo con la soga por ahora aprieta pero no ahoga !

#3 Charly, Barcelona, 27/07/2021 - 14:02

Acostumbrada a fraccionar contratos, lo multiplica todo.

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 27/07/2021 - 12:44

Si chavales, esa no para. Y el otro encerrado todo el día con la play.