Publicitat

El PSC s'aferra a la Internacional

En la cloenda del tretzè congrés del PSC, celebrat aquest cap de setmana, va destacar una foto d'un jove militant amb el puny alçat i vestit amb un abric beix. Durant la cloenda del conclave del socialisme català es van interpretar els Segadors i la Internacional amb molts dels congressistes amb el puny alçat.

La veritat és que el jove és Enric López, llicenciat en Ciències Polítiques per la universitat Pompeu Fabra, té un màster del King's College de Londres i en la imatge que el seu compte de Twitter apareix practicant surf a la Barceloneta, amb l'hotel W de fons.

López, que va ser primer secretari del congrés del PSC, és secretari de política internacional de la JSC. També va formar part de la llista del PSC per Barcelona -lloc 59- a les darreres eleccions al Parlament i va ser el número 54 en la llista que va encapçalar Pere Navarro per a les eleccions a la cambra catalana del 25 de novembre del 2012.

Els principis ideològics del PSC formen part de "la tradició política de la Revolució Francesa i del Socialisme Democràtic: els valors de la llibertat, la igualtat i la solidaritat".

La declaració de principis exposa que “el nostre socialisme és un ideal de valors col·lectius que pretén assolir i assegurar la plenitud individual i el benestar col·lectiu de la societat” basant-se en què “el progrés científic i tècnic, i el desenvolupament econòmic, siguin instruments per al desenvolupament social, cultural i individual” i en què “ningú se senti discriminat o marginat per raons d'origen social o ètnic, sexe, estat físic o mental, orientació sexual, religió o idees polítiques”.

Enric López, amb el puny alçat en el congrés del PSC
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 pepe.----, andorra, 09/11/2016 - 14:21

Si Largo Caballero levantara la cabeza.....Corria a gorrazos a estos burguesitos del tres al cuarto a gorrazos toda la diagonal desde esplugas hasta el mar.

#4 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 08/11/2016 - 18:26

La Internacional amb els punys en alt, els Segadors (amb el de SCC inclòs), un crit de recolzament a Hilari Clinton, República Federal i Constitució.
Estan més perduts que un pop en un garatge.

#2 Jax el boletaire, Vic , 08/11/2016 - 15:22

La izquierda caviar de BCN.
La nueva pijeria dispuesta a ayudar a los refugiados ...... pero con tu dinero. Y asi seguir viviendo del cuento.
Apuntenme!! ........ nunca he probado el caviar caviar.

#1 botifler1914, Sinitaca, 08/11/2016 - 14:22

A saber con quien está liado de la directiva....