Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2009. 12:15h.

L'Esquerra Independentista no vol les JERC al Fossar

"Si la gent vol escridassar la gent d'Esquerra Republicana, per alguna cosa serà"

L'Esquerra Independentista ha presentat els actes amb motiu de la Diada. L'acte principal de l'Onze de Setembre de les entitats convocants, la CUP, Maulets, Cajei, Endavant i Alerta Solidària, serà al Fossar de les Moreres a les set del vespre. Dues hores abans hi haurà la manifestació unitària de l'Esquerra Independentista, què sortirà de la Plaça Urquinaona.

Oriol Sánchez, portaveu de la Cajei, ha justificat el rebuig a Esquerra Republicana per part del col·lectiu de l'Esquerra Independentista. A preguntes d'e-notícies, al voltant dels incidents que acostumen a haver entre les JERC i l'Esquerra Independentista a la Diada, Sánchez ha assegurat que "nosaltres no planifiquem, nosaltres no promovem. Nosaltres entenem que l'Onze de Setembre hi ha molta gent i hi ha gent que, naturalment, expressa el seu malestar amb un Govern que ha pactat dues legislatures seguides amb els socialistes i Iniciativa. Hi ha gent que mostra el seu descontentament amb un partit que es declarava independentista i després va pactant amb l'Estat. Entenc que són reaccions normals que en cap cas... s'ho fan ells solets. Nosaltres no promovem res ni falta que ens fa perquè ells mateixos es deixen en evidència. Aquest any, si la gent vol escridassar a la gent d'Esquerra Republicana, per alguna cosa serà".

Els membres de l'Esquerra Independentista, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Toni, BCN, 08/09/2009 - 18:24

ME ENCANTA QUE LOS CACHORROS DE ERC BEBAN DE SU PROPIA MEDICINA. SI LOS PEGAN SABRÁN LO QUE ES EL MONSTRUO QUE DEFIENDEN Y HAN CONTRIBUIDOA CREAR: EL NACIONALISMO (catalán, español o de la conchinchina)

#13 Esteve, Barcelona, 08/09/2009 - 17:44

Quin nivell aquest xicot! Respecte pel fossar, prou xiulades i escridassades! El fossar no és de ningú, és de tothom!

#12 JVB, Sarrià, 08/09/2009 - 15:54

les jerc te un discurs, independencia i socialisme, l'esquerra independentista un altre: NO a ERC NO a les JERC

#11 Karen, Barcelona, 08/09/2009 - 15:42

Hehe porten el discurs aprés, és que no es pot ser independentista i pactar amb l'Estat que ens ocupa? Com penseu desfer-vos-en?
Per marxar d'un lloc s'ha d parlar amb els propietaris.

#10 http://miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 08/09/2009 - 15:38

Per cert, quin noi més lleig... típic ultra-NAZIonalista cagalà. El pobre, com no es menja un rosco es dedica a dir ximpleries.Nomñes li falta la barretina i el bastò.

XD