Política · 22 de Desembre de 2021. 11:02h.

L'esquerra no aconsegueix vetar mitjans al Congrés

7NN fa una pregunta a Rufián en català

L'esquerra no aconsegueix vetar mitjans al Congrés

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, no ha pres cap mesura després de la queixa que van presentar PSOE, Unides Podem i els partits nacionalistes a la secretaria general de la Cambra Baixa per les "faltes de respecte" d'alguns mitjans i periodistes en les rodes de premsa que se celebren setmanalment en el Congrés.

En el text, les formacions d'esquerra i els partits nacionalistes -a la qual no s'han adscrit PP, Vox i Ciutadans- tampoc no van aclarir quines eren aquestes faltes de respecte o a quins periodistes i mitjans de comunicació s'estaven referint, encara que tot apuntava al fet que les últimes topades polítiques amb 7NN o Estado de Alarma TV.

El portaveu d'ERC, Gabriel Rufián, de fet, ahir es va negar de nou a contestar un periodista de 7NN que li va preguntar per "si continuaran liderant les protestes contra l'espanyol a Catalunya després de Nadal". Rufián va al·legar que "no l'entenc, com sap el castellà està perseguit a Catalunya".

Aleshores el periodista li va reformular la pregunta "en català", però Rufián li va contestar que "en realitat no l'entenc, com sap el castellà està perseguit a Catalunya" i va afegir, com ja ha fet en altres ocasions, que "no participem de bombolles mediàtiques de la ultradreta".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#15 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 22/12/2021 - 23:27

Vaya sorpresa. Ahora resulta que el tío Tom no solo no entiende castellano, sino que tampoco entiende catalán. Está claro que solo representa a su bolsillo, lleno de monedas de plata.

#14 manu, DIJON FRANCE, 22/12/2021 - 18:01

El Charnegos de Rufian ,que nunca ha trabajado en su vida que iba a permanecer sólo 18 meses en Madrid y volver a Cataluña "Los moralistas son siempre bufones, y a menudo cómicos cuando se mira lo que son ellos mismos. ”al poder por gentuza y amparado por borregos. Lo más inculto y zafio que se podía haber visto en tant años de democractia

#13 Fer, BCN, 22/12/2021 - 18:00

Este oligofrenico de Rufián...que se puede esperar del charnego colaboracionista que iba a esta pocos meses de diputado por la inminente independencia...Asshole!!!

#12 Jos, VNG (Ghost Republic), 22/12/2021 - 16:05

El Rufian ens costa un munt de calers per montar numerets ridículs. No dóna per a més, només per parar la mà.

#11 Marcial Heredia, el circo de la tele, 22/12/2021 - 15:59

El pobre no sale del caca, culo, pis, ultraderecha.